21 / 07 / 2024

alibeyköy barajı kullanılıyormu

alibeyköy barajı kullanılıyormu

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Alibeyköy barajının kuruması ile ilgili bazı kimselerin gerçeği bilmediğini söyledi. Bakan Eroğlu, "Alibeyköy zaten bizim aktarma barajımızdı, İstanbul için kıymeti kalmadı.” diye konuştu...

Alibeyköy'deki 246 bin metrekarelik alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda! 

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi Sınırları İçerisinde Kalan 24,59ha (245 bin 900 metrekare) alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Eyüpsultan Alibeyköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 30 ada, 36 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor. Seferler ise 4 Ocak'ta başlayacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın hizmete açılıyor.

alibeyköy barajı kullanılıyormu Haberi

alibeyköy barajı kullanılıyormu


Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Alibeyköy barajının kuruması ile ilgili bazı kimselerin gerçeği bilmediğini söyledi. Eroğlu, "Bazı arkadaşlar bilmiyor Alibeyköy’e bakıyor orada bir resim çekiyor ‘kurumuş’ diyor. Alibeyköy zaten bizim aktarma barajımızdı. Bazıları bilmiyor transfer baraj olduğunu, kendi havzasındaki suyu topladığını. Alibeyköy barajının İstanbul için kıymeti kalmadı.” diye konuştu.


Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşen Melen Barajı'nın temel atma törenine; Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, çok sayıda milletvekili ve davetliler katıldı. 


Temel atma töreninin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Eroğlu, İstanbul’da su sıkıntısı yaşanmayacağını söyledi. Bir gazetecinin ‘2016 ya kadarki kuraklık endişesi ne olacak? Melen bunun için yeterli mi? şeklindeki sorusunu değerlendiren Eroğlu, “Melen’den şuanda gürül...