17 / 05 / 2024

alibeyköy belediye sosyal tesisleri

alibeyköy belediye sosyal tesisleri

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk Meclis toplantısında ses getiren ve büyük ilgi gören bir icraata imza attı. Eyüp Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde artık 60 yaş ve üstü Eyüplüler çay ve diğer sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2022'de tamamlanacağını müjdeledi.

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy Yeşilpınar'da devam eden ve vatandaşın tepkilerine neden olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın test sürüşü başlıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nde test sürüşü başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin çok yakında hizmete açılacağını müjdeledi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı'nın ilk etabı Ocak'ta açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan sevindiren haber geldi. Başkan İmamoğlu tramvay hattının ilk etabının Ocak 2021'te açılacağını açıkladı. 

Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için geri sayım başladı!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için sevindiren haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy-Eminönü tramvay hattının 1 Ocak'ta hizmete açılacağını açıkladı.

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı 2020 sonunda tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2020 sonunda tamamlanacağını müjdeledi.

Ekrem İmamoğlu Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nı inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı hızla süren Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda saha gezisi yapacak ve basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verecek.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında test sürüşü başlıyor!

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında bir vagon, test sürüşü için belediye ekiplerince raylara indirildi. Hat hizmete açıldığında saatte tek yönde 25 bin yolcuya hizmet verecek...

alibeyköy belediye sosyal tesisleri Haberi

alibeyköy belediye sosyal tesisleri


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk Meclis toplantısında ses getiren ve büyük ilgi gören bir icraata imza attı. Eyüp Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde artık 60 yaş ve üstü Eyüplüler çay ve diğer sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek.


Eyüplüler tarafından büyük ilgi gören karara çok sevinen Eyüplüler, Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ettiler. Başkan, en kısa zamanda gençler ve kadınlarla ilgili yine önemli sosyal kararlara imza atacaklarını söyledi.


Eyüp Belediyesi’nin sosyal tesisleri, Kemerburgaz, Rami, Emniyettepe, Silahtarağa Mahallesi ve Alibeyköy’de bulunuyor. Diğer özel sektör firmalarına göre çok uygun fiyatlarla hizmet sunan sosyal tesislerde hem haftaiçi hem de haftasonu aileler keyifli saatler geçiriyor.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, kadın, erkek, yaşlı genç, çocuk yediden yetmişe tüm Eyüplüleri, Belediye’nin işlettiği sosyal tesislere davet etti. Burada kaliteli...