02 / 05 / 2024

Alibeyköy parkı

Alibeyköy parkı

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Alibeyköy'deki parka yapılacak bina projesi protesto edildi!

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 21 Ocak'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi 21 Ocak'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Çengelköy Park'ın yüzde 80'i satıldı!

ÇENGELKÖY Park Evleri'nde 73 adet daireden oluşan rezidans bölümünün yüzde 80'inin satışı tamamlandı. Çengelköy Park Evleri'nin rezidans bölümünde 7 farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede satışlar devam ediyor.

Çengelköy Park Evleri'nde 373 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında hayata geçirilen Çengelköy Park Evlerinin yüzde 70'i satıldı. 2015 yılında yaşamın başlayacağı projede rezidans daireler 373 bin dolardan, başlıyor.

Çengelköy Park Evleri'nin yüzde 70'i satıldı!

SELİMOĞLU ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında hayata geçirilen Çengelköy Park Evlerinin yüzde 70'i satıldı. Projenin rezidans bölümünde 1+1'den dublekse kadar uzanan 7 farklı daire alternatifi bulunuyor.

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri'ndeki rezidansların yüzde 70'i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

İBB'den İstinye ve Alibeyköy'de 9.9 milyon TL'ye 2 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer İstinye'de 1.833 metrekarelik konut imarlı arsayı, 3 milyon 142 bin 830 TL bedelle, Eyüp Alibeyköy'de 685,47 metrekarelik ticaret imarlı arsayı 6 milyon 854 bin 700 TL bedelle 24 Aralık'ta ihale ediyor...

Alibeyköy su kesintisi 7 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Alibeyköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 7 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Metaş Yapı Anonim Şirketi Alibeyköy Şubesi, Ali Aslan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Eyüp, Alibeyköy Merkez Mahallesi, Nihan Sokak'ta kuruldu.

Alibeyköy Haliç Rezidans'ta 390 bin TL'ye 2+1! Yıl sonu teslim!

Alibeyköy Haliç Rezidans projesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinden 2 oda 1 salon olanların fiyatları 390 bin TL ile 515 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Çengelköy Park Evleri Dubai'de görücüye çıktı!

Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri, Dubai' de düzenlenen Cityscape Fuarı' nda Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu. Yatırımcılar özellikle dubleks konaklan yakın markaja aldı...

Alibeyköy parkı Haberi

Alibeyköy parkı

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi. Birçok müteahhitin, elinde hiçbir belge olmadan parkı satın aldığını iddia ettiği ortaya çıktı. Mahalleli parkın rant alanı yapılmak istenmesi karşısında bu sabah itibariyle, parka çakılan demirlerin sesleriyle uyanıp, direnişe geçti. Mahalleli, parka kendilerinin fidan diktiğini, salıncak yaptıklarını ve parkın kendilerine ait olduğunu belirterek, 'burayı rant alanı yapmalarına izin vermeyeceğiz' dedi. 1 polis aracı, 2 akrep ve 1 TOMA'nın geldiği parkta, mahalleliler ateş yakarak ve davul çalarak direnişlerini sürdürdü. Yine parkın 100 metre ilerisinde bulunan boş araziye de daha önceden bina yapılma kararı alındığı, halkın direnerek buna engel olduğu öğrenildi. Ancak bu arazi için de aynı...