06 / 05 / 2024

alibeyköy yeni pazar

alibeyköy yeni pazar

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Eyüp Belediyesi, Alibeyköy'de yeni bir pazar alanı ve otopark inşa etti.

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için düğmeye bastı. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede inşa ediliyor? İşte projeyle ilgili ayrıntılar...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

KİPTAŞ'tan Alibeyköy'e yerinde dönüşüm projesi!

Alibeyköy’deki bir gecekondu alanını dönüştürmeyi hedefleyen KİPTAŞ, arsayı 55 milyon liraya almaya hazırlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ''Yeni yönetimi olarak “Mümkünse yerinde dönüşüm” yöntemini benimsiyoruz'' dedi.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Türk müteahhitlerin yeni pazarı Sahraaltı Afrika!

Nail Olpak, Türk müteahhitlik sektörünün orta vadede Sahraaltı Afrika’yı yeni hedef pazar olarak belirlemiş gibi göründüğünü söyledi..

Alibeyköy Yeniköy Konakları daire fiyatları!

Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvecesiyle İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe'de inşa ediliyor. Teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan proje Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Alibeyköy’e yeni pazar alanı ve otopark!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Eyüp Belediyesi, Alibeyköy'de yeni bir pazar alanı ve otopark inşa etti.

Yeniköy Konakları: Yeni Yapı Alibeyköy projesinin adı belli oldu!

Yeni Yapı'nın Emlak Konut güvencesiyle Alibeyköy'de hayata geçirdiği projenin adı Yeniköy Konakları oldu. Yeniköy Konakları'nda ön satış avantajları sunuluyor..

Yeni Yapı Alibeyköy projesi nerede?

Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Ön taleplerin toplanmaya başladığı projede satışların Mart ayında başlaması planlanıyor...

alibeyköy yeni pazar Haberi

alibeyköy yeni pazar


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçe sakinlerinin yaşadığı sorunları gidermek adına çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar sonucu ortaya çıkan projeler vakit kaybetmeden inşa ediliyor.


Başkan Remzi Aydın ilçedeki otopark sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla da bir dizi çalışma başlattı. Bu çalışmalar kapsamında Alibeyköy'e yeni otopark ve pazar alanı kazandırılıyor.


Alibeyköy eski pazar yerinin hemen karşısında bulunan dev alan yapılan düzenlemelerden sonra artık haftanın 6 günü otopark, 1 gün de pazar olarak kullanılabilecek.


ESKİ PAZAR ALANINDAN 5 KAT BÜYÜK


Alibeyköy Dere sokak, Sevinç caddesi ve Mareşal Fevzi Çakmak caddeleri arasında yer alan yeni Alibeyköy pazarı ve otopark alanı, eski pazarın 5 katından daha büyük bir yüz ölçümüne sahip.



Alibeyköy...