23 / 07 / 2024

Alikahya Arenanın temeli atıldı mı

Alikahya Arenanın temeli atıldı mı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan Kocaeli Stadyumu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende Bakanlar Kılıç ve Işık, Büyükşehir’in spora verdiği katkılardan övgüyle söz etti

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı.Köprün 300 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde olacak.

Bursa Nilüfer Sitesi'nde dönüşümün temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm yasasından yararlanan vatandaşlar kendi dönüşümlerini kendileri yapıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği Nilüfer Sitesi'nde dönüşümün temeli atıldı.

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Erzurum Şehristan İstanbulkapı Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşümde yıldız projelerinden biri olan Şehristan İstanbulkapı Konutları'nın temeli düzenlenen görkemli törenle atıldı.

Yakutiye Şehristan Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Halk Gayrimenkul Yönetim Ortaklığı Anonim Şirketi finansman desteği ile yapılacak olan Erkonut Şehristan’ın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak olan ‘Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Ankara Eryaman Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Eryaman'da yapılacak 20 bin seyirci kapasiteli stadın temeli, yarın düzenlenecek törenle atılacak. Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre temel atma töreni saat 11.00'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla yapılacak.

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Antalya Muratpaşa'daki semt pazarının temeli atıldı!

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde yapılacak ve içinde kreş bulunan kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.. Sedir Kapalı Semt Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı...

Alikahya Arenanın temeli atıldı mı Haberi

Alikahya Arenanın temeli atıldı mı


TOKİ tarafından Albayrak İnşaat A.Ş.'ye yaptırılan 33 bin kişi kapasiteli Kocaeli Stadyumu'nda temeller atıldı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Albayrak İnşaat A.Ş.'ye yaptırılan Kocaeli Stadyumu'nun temeli önceki gün atıldı. İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arazinin TOKİ'ye devredilmesinin ardından, Alikahya bölgesinde yapılacak olan 33 bin kişilik stadın temel atma törenine katılım bir hayli yoğun oldu. Programa; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, milletvekili Sibel Gönül, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Hatay'a atanan vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKP İzmit ilçe Başkanı Ali...