29 / 04 / 2024

aliminyum

aliminyum

Avrupa’daki enerji çıkmazının ardından Türkiye’nin daha fazla ön plana çıkmaya başladığını belirten İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönt. Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu, fason üretim için Türkiye’nin tercih edilebileceğini belirtti.

Gratis'te Tefal Tost Makinesine tam 3 bin 250 TL indirim! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi, sahip olduğu aliminyum döküm plakalar ve 3 farklı ısı ayarı sayesinde hem tost hemde çeşitli ızgara türleri yapımında kullanılıyor.

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesini yayınladı. İşte Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesi...

Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Tuğçelik Aliminyum finansal durum tablosunu yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum finansal durum tablosunu yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum genel kurul tescilini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum genel kurul tescilini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Tiacret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı.

Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesini yayınladı. İşte Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesi...

Tuğçelik Aliminyum 12 Eylül 2014 tarihinde genel kurul toplantısı yapacak!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum 12 Eylül 2014 tarihinde genel kurul toplantısı yapacak.

aliminyum Haberi

aliminyum

Almanya Düsseldorf şehri 27 ve 29 Eylül tarihlerinde Düsseldorf Alüminyum Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Binin üzerinde katılımcı firmanın yer aldığı fuarda, Türkiye de 102 firma ile ev sahibi Almanya’nın ardından katılımcı sayısı bakımından ikinci oldu.

Türk üreticilerin ürettikleri kaliteli ürünleri dünya pazarına sunmak, ihracata ve Türkiye’nin ekonomik büyümesine daha fazla katkı sağlamak için fuar fuar gezdiklerini ifade eden İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Yönet. Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu, Düsseldorf’daki fuarda yer alan 102 firma ile Türkiye’nin üretimdeki gücünü kanıtladığını söyledi.

KALİTELİ ÜRETİM, GÜÇLÜ KAPASİTE

Alüminyumun birçok sektörün içine dahil olduğunun altını çizen Çetin Tecdelioğlu, “Özellikle endüstri, beyaz eşya, otomotiv, savunma sanayi gibi birçok sektörün içinde alüminyum ana ürün olarak yer alıyor. Bu konuda Türkiye’nin güçlü bir üretim kapasitesi...