05 / 05 / 2024

Alınlar Yapı iletişim

Alınlar Yapı iletişim

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim!

Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor. Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri!

Arsa alanı 7 bin 782 metrekare olan Sur Yapı Kağıthane projesi 217 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Alınlar Yapı iletişim Haberi

Alınlar Yapı iletişim

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...