05 / 05 / 2024

alişan otel açma planından vazgeçti

alişan otel açma planından vazgeçti

Akşam gazetesinin haberine göre sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti.

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Alişan'dan 'ev aldı' iddialarına yanıt!

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülene Alişan ile 6 Mayıs tarihinde evlendiği oyuncu eşi Buse Varol, ev aldı haberlerine açıklık getirdi.

Alişan, Cannes'dan ev alacak!

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.

Alişan Maçka Rezidans'taki evine eşya baktı!

Ünlü sanatçı Alişan İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Maçka Rezidans'tan aldığı yeni evi için eşya baktı. Alişan, AVM'deki alışveriş turunun ardından bir kafede günün yorgunluğunu attı.

Alişan, Maçka'ya taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan Alişan, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

alişan otel açma planından vazgeçti Haberi

alişan otel açma planından vazgeçti

Bina sahibinin yurtdışında olması sebebiyle sözleşme gecikince ortaya ilginç detaylar çıktı. Teşvikiye’de bulunan binanın tarihi eser olması türkücünün binaya çivi bile çakamamasına neden oldu. Restorasyon izni için Anıtlar Kurulu’ndan gelecek rapor için 6 ay beklemesi gereken sanatçının, aylık kirasının 52 bin dolar olan daireye 6 aylık 312 bin dolar ödemesi gerekince bu durumu göze alamayarak bu işten vazgeçtiği öğrenildi.


Yeni...