24 / 07 / 2024

Alitkan Evi İnşaat adres

Alitkan Evi İnşaat adres

Alitkan Evi İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mosaab Almadani ve Myassar Baroudi ortaklığında kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Ali Vanlı ve Mustafa Vanlı ortaklığında kuruldu. 

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaatçıların en büyük rakibi mevduat faizi!

İstanbul’daki vatandaşın bir evi varsa yatırım için 1 milyon bandındaki evi tercih etmediğini söyleyen Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, “Vatandaş gidiyor parasını mevduat faizine yatırıyor. İnşaatçıların en büyük rakibi mevduat faizi. Faizler düştükçe bu tablo değişecek” dedi.

Alitkan Evi İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alitkan Evi İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mosaab Almadani ve Myassar Baroudi ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Evi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 564 bin 250 TL sermaye bedeli ile Orhun Turfanda tarafından kuruldu. 

Muğla Yaşlı Bakım Evi inşaatında sona gelindi!

Muğla İli sınırlarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar odalarının ve şoförler odalarının üyelerinin alın teri ile Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı Önderliğinde yürütülmekte olan. Yaşlı Bakım Evi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Univa Student Residence öğrenci evi projesi ön talep rekoru kırdı!

İnşaat sektöründe fark yaratan projelere imza atan Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Univa Student Residence öğrenci evi projesi ön talep rekoru kırdı

ALM İnşaat ile gayrimenkule kadın eli değdi!

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Veryeriler İnşaat'ın yeni hedefi Bodrum!

Veryeriler İnşaat, bugüne kadar Çeşme ve Alaçatı’da 400 taş evi tamamlayıp sattı. Çeşme’ye bu yıl 32 ev daha kazandıracak olan Veryeriler’in yeni hedefinde Bodrum var.

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evi Mimarlık İnşaat Otomotiv Petrol Gıda Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Özyılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Demir İnşaat çocuklara hayallerindeki evi çizdirdi!

Demir İnşaat ve Minopolis iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen bir yarışma ile 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evi resmetti.

Alitkan Evi İnşaat adres Haberi

Alitkan Evi İnşaat adres

Alitkan Evi İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fanar, İssam G. Hafez Salem ve Yousef Essa B. A. Al-Mohannadi ortaklığında kuruldu. 

Alitkan Evi İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

- Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. - Her türlü gıda maddeleri, tarım ürünleri, sanayi ürünleri, canlı hayvan et ve et ürünleri, tekstil ve konfeksiyon, otomotiv...