08 / 05 / 2024

Alkan Yapı

Alkan Yapı

Alkan Yapı, Karadeniz'in en sakin koyları arasında yer alan Kerpe ve Kumcağız'da hayata geçirdiği Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız projelerinde yaşam haziranda başlayacak. İşte ayrıntılar...

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Fatih Alkan ve Mustafa Emre Bayram ortaklığında kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Tekonar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekonar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Alkan tarafından kuruldu.

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan tarafından kuruldu.

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan tarafından kuruldu.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Alkan Yapı’dan Kerpe’ye Doğaköy Premium Evleri! 200 bin TL’ye!

Alkan Yapı’dan İstanbul’un yanı başındaki cennet Kerpe’de premium bir proje Doğaköy Premium Evleri. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor…

İzoteras Yalıtım İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoteras Yalıtım İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Alkan tarafından kuruldu. 

Amare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amare Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Münir Can, Seyfullah Alkan ve Tahsin Pamukçuoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum Kuzey Kampüs'e en sağlam yapılar yapılıyor!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yapı İşleri Daire Başkanlığı ve üniversitenin teknik heyetiyle birlikte yapımı devam eden Kuzey Kampüs inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Alkan Yapı Haberi

Alkan Yapı

Alkan Yapı, iki yeni projesini daha tamamlıyor. Sakarya ve çevre illerde bugüne kadar yaşam alanları inşa eden Alkan Yapı'nın, Karadeniz'in en sakin koyları arasında yer alan Kerpe ve Kumcağız'da hayata geçirdiği Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız projelerinde yaşam haziranda başlayacak. 


Proje hakkında bilgiler veren Alkan Yapı Yatırımları Ltd. Şti. Genel Müdürü Atilla Alkan, Karadeniz'in Kerpe ve Kumcağız koylarında inşaatı devam eden Alkanflora Kumcağız ve Doğaköy Kerpe evleri projelerinin 1. etaplarının 2016 Haziran sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. 


Alkan, her iki projenin de 4 mevsim ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde tasarlandığını ifade ederek şunları söyledi: "Bu bölgenin tercih edilmesinin en önemli sebebi İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerine yakın olması ve projelerin 4 mevsim kalmabilecek niteliklere sahip olmasıdır. 


Yakın bir zamana kadar sadece yaz mevsiminde tatil amaçlı...