09 / 05 / 2024

Alke Yapı şubeleri

Alke Yapı şubeleri

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalyoncu ve Cem Ekşi tarafından açıldı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalyoncu ve Cem Ekşi tarafından açıldı.

Elektrik faturası borcu sorgulaması nasıl yapılır?

Elektrik faturası, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noklarında ödenebiliyor. İnternet üzerinden anlaşmalı bankaların hesap işlemleri ile de yapılabiliyor. Peki, elektrik faturası borcu sorgulaması nasıl yapılır?

Seyhan'da sağlıklı kentleşme için işbirliği yapıldı!

Seyhan Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Adaların Adana Şubeleri ile arasında "Sağlıklı Kentleşme, nitelikli Yapılaşma, Kültürel, Tarihi ve Doğal Çevre Değerlerinin Korunarak Geliştirilmesi İçin İşbirliği Protokolü" imzalandı

Finansbank Beypazarı ve İncirliova şubeleri açıldı!

Finansbank A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Finansbank Beypazarı ve İncirliova şubeleri açıldı. Beypazarı şubesi Kurtuluş Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde İncirliova Şubesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alıyor...

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

500 bin TL sermaye değerine sahip olan Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin 255 bin lirası İbrahim Koça ve 245 bin lirası ise Cem Ekşiye ait durumda...

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Ayder Yaylası kaçak yapılardan temizleniyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı KaçkarDağları Milli Parkı sınırları içinde bulunan turizm yöresi Ayder Yaylası, kaçakyapılardan temizleniyor.

Yapı Kredi'den bir günde 9 şube

Yapı Kredi, bugün Türkiye'nin farklı il veilçelerinde 9 yeni şube açılışı gerçekleştirdi.

Teknik Yapı Uğur Mumcu'da projeye başlıyor

Kartal'da 2008 yılı içinde Uplife ve Uprise projelerine başlayan Teknik Yapı 2009'da da yeni projelerle yatırımlarına devam edecek.

Yapı Kredi Plaza'dan satılık işyerleri

Yapı Kredi Plaza, C blok'ta bulunan işyerlerini satışa çıkardı.

Kayseri'de yap-işlet modeliyle satılık gayrimenkul

Kayseri Belediyesi 2 arsa üzerinde Doğalgazlı Araç Dolum İstasyonu'nu yap-işletle ihale edecek

Alke Yapı şubeleri Haberi

Alke Yapı şubeleri

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalyoncu ve Cem Ekşi tarafından açıldı.

Alke Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
41.2.0.02 Rev.2.0-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)

Adres: Saray Mah. Siteyolu Cad. Ak Sanayi Sitesi Apt No:8 A/147...