22 / 05 / 2024

All Colours Travel Turizm adres

All Colours Travel Turizm adres

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Bayraktar tarafından kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Bayraktar tarafından kuruldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

All Of Istanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Of Istanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hennan Akdoğan ve Özlem Akdoğan ortaklığında kuruldu.

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Noroozı ve Vahıd Alı Babaeı ortaklığında kuruldu. 

As Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan     Tiryaki tarafından kuruldu. 

Hassun Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hassun Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çiftçi tarafından kuruldu. 

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Nasseroğlu ve Mert Cananoğlu ortaklığında kuruldu. 

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekin tarafından kuruldu. 

Alduri Travel Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alduri Travel Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salahiddin  Saklar ve Abdulhfız S.I.  Alagılı ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Saadet Didem Uçaş ve Olga Gostıntseva ortaklığında kuruldu. 

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Akhtarı tarafından kuruldu. 

All Colours Travel Turizm adres Haberi

All Colours Travel Turizm adres

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Bayraktar tarafından kuruldu.


All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve konuya ilişkin diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla, her türlü malın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dahili toptan ticareti. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla...