04 / 05 / 2024

All Energy Turkey ne zaman

All Energy Turkey ne zaman

All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı 24-25 Eylül 2014 tarihlerinde Gürcistan Enerji Bakan Yardımcısı Ilia Eloshvili ve Borsa İstanbul’un CEO’su İbrahim TURHAN’ın katılımıyla gerçekleşti.

All Energy Turkey 24-25 Eylül'de İstanbul'da!

Enerji ticareti ve satışı konusunda Türkiye’nin ve bölgenin en önemli etkinliği olan All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı 24-25 Eylül 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

All Energy Turkey bugün başladı!

Informa Exhibitions tarafından organize edilen ve de Enerji sektörünün kamu-özel, yerli-yabancı en önemli aktörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Enerji Ticareti Zirvesi niteliğindeki All Energy Turkey bugün başladı...

All Activities Turkey Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

All Activities Turkey Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güler tarafından kuruldu...

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedel ile Abeı Energy&Infrastructure tarafından kuruldu. 

Cityscape Turkey 2016 Fuarı 24 Mart'ta başlıyor!

İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin 2016'da düzenleneceğini açıkladı. Şimdiden en önemli uluslararası gayrimenkul buluşmalarından biri olacağı öngörülen fuar, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı 24-26 Mart'ta!

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

Turkey Gate Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gate Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Alabed, Mouaz Alabed ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

Smart Energy hedef büyüttü!

Güneş enerjisi sektörüne 2009 yılında Bulgaristan'da adım atan Smart Energy, 1000 mv kurulu güce sahip olmayı hedefliyor.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Antalya Çallı Köprülü Kavşak projesi halka soruldu!

Antalyalılar Karayolları tarafından Çallı Kavşağı'na yapılması planlanan köprülü kavşak projesine yüzde 95.61'le 'evet' dedi. Atatürk heykeli de Antalyaspor kavşağına taşınacak.

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Silivri Rain Otel ve Energy Akaryakıt İstasyonu satılıyor!

Silivri 1. İcra Dairesi, İstanbul İli Silivri İlçesi'nde yer alan Rain Otel ve Energy Akaryakıt İstasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 20 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

All Energy Turkey ne zaman Haberi

All Energy Turkey ne zaman

Enerji sektörünün devleri All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı’nda buluştu. Etkinlikte Türkiye’nin bölgesinin enerji merkezi olma potansiyeli vurgulanırken bu yolda atılması gereken adımlar ve özel sektörün beklentileri tartışıldı. Yılın Enerji Yöneticisi ödülü ise EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante’ye verildi.


 Enerji ticareti ve satışı konusunda Türkiye’nin ve bölgenin en önemli etkinliği olan All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı 24-25 Eylül 2014 tarihlerinde, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Etkinlik, 35 ülkeden 1.700’ü aşkın ziyaretçi tarafından izlendi. Enerji sektöründe faaliyet gösteren 30’dan fazla ulusal ve uluslararası firma ve kuruluş fuarda yer alırken; kamu ve özel sektör temsilcileri ile uzmanlardan oluşan yaklaşık 50 konuşmacı da enerji sektörünün en sıcak konularını kongrede masaya yatırdı.  


“Türkiye en önemli...