06 / 05 / 2024

Allianz Sigorta Mali İşler Direktörü Solmaz Altın

Allianz Sigorta Mali İşler Direktörü Solmaz Altın

Allianz Sigorta, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği' nin (TSRŞB) 2011 yılı sonuçlarına göre 62 milyon 374 bin 903 lirayla teknik kârlılıkta birinci oldu

Allianz Yuvam Sigortası ile 35 saniyede evinizi sigortalayabilirsiniz!

Allianz Türkiye, Yuvam Sigortası'nı yeniledi. Yeni sigorta ürünü, ev sahipleri ve kiracılar için daha yalın ve anlaşılır içerikle hazırlandı.

Akmerkez GYO sigorta poliçelerini Allianz Sigorta'yla yeniliyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraf işlemleri hakkında açıklama yaptı.

Allianz operasyon birimini İzmir’e taşıyor!

Sigorta şirketi Allianz, operasyon birimini İzmir’e taşıyor. Allianz Türkiye’nin İzmir yerleşkesi ilk etapta 650, sonrasında bin 100 kişiye istihdam sağlayacak.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Yapı Kredi'den 20 milyon dolarlık plaza operasyonu!

Allianz Sigorta'nın Büyükdere'deki 5 bin metrekarelik ofisinin yeni sahibi Yapı Kredi Bankası oldu. Allianz Sigorta ofisinin satış işlemleri geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız tamamlandı.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor!

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.

Gayrimenkul sektörüne sigorta dopingi

Geçtiğimiz yıllarda mali sıkıntıya düşerek, iflas eden inşaat şirketleri nedeniyle binlerce kişinin zor duruma düşmesinin ardından, 2013 yılının sonunda uygulamaya giren Tüketici Kanunu’na zorunlu sigorta maddesi eklenmişti.

Akasya Yaşlı Bakım Yaşam Merkezi açıldı!

KOÇ Allianz Sigorta’nın genel müdürlüğünü yürüten, Allianz Sigorta’da Yönetim Kurulu Üyesi görevini üstlenen ve bir dönem Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığı yapan Kemal Olgaç, yaşlı bakım merkezi yatırımına soyunda, Akasya Yaşlı Bakım Yaşam Merkezi’ni açt

Yapı Kredi Sigorta resmen Allianz’ın oldu!

ALLIANZ Sigorta Grubu ile Yapı Kredi Sigorta Grubu resmen birleşti ve de 1 Ekim 2014’ten itibaren sigorta pazarında Yapı Kredi Sigorta ismi de tarih oldu.

Marmaray CR3Gebze projesi 2015 yılına kadar Generali Sigorta güvencesinde!

150 yıldır Türkiye'de faaliyette olan Generali Sigorta'İnşaat Ali Risks Poliçesi' ile CR3Gebze Halkalı Banliyö hatlarının iyileştirilmesinin yanı sıra inşaat, elektrik ve mekanik sistemleri de yüzde 50 koasüranslı olarak sigortalandı...

İhlas Madencilik Mali Müdürlüğü'ne Ahmet Akdağ atandı!

İhlas Madencilik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik Mali Müdürlüğü'ne 5 Kasım 2013 günü yani bugün yapılan toplantısında Ahmet Akdağ atandı...

Konut kredisi ve tüketici kredilerinde sigorta zorunlu olmayacak!

Konut kredisi ve tüketici kredilerinde, sigorta zorunlu olmayacak. Tasarı yasalaşırsa, yapı şirketi, ön ödemeli konut satışına başlamadan önce bina tamamlama sigortası yaptıracak, sigorta şirketi mali yapıyı yetersiz görürse, teminat vermeyecek

Allianz Sigorta Mali İşler Direktörü Solmaz Altın Haberi

Allianz Sigorta Mali İşler Direktörü Solmaz Altın

Allianz Sigorta, istikrarlı fiyatlandırma politikası ve sürdürülebilir kârlılığıyla sigorta sektörünün uzun süreli planlar gerektiren ve sürdürülebilir bir sektör olarak konumlandırılması gerektiğini kanıtlamış oldu. Allianz Sigorta Mali İşler Direktörü Solmaz Altın konuyla ilgili olarak "Avrupa' daki ekonomik krizin global ekonomiye etkilerinin daha çok hissedildiği 2011 yılı, Türk sigorta sektörü için zorlu bir yıl oldu. 2011 yılı bizim için büyüme ve karlılık anlamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirebildiğimiz güzel bir yıl oldu. 2011 yılsonu teknik karımız 62 milyon 374 bin 903 lira, net karımız ise 44 milyon 431 bin 269 lira olarak gerçekleşti. Sigorta şirketimiz TSRŞB'nin verilerine göre, 2011 yılı sonunda hayat dışı branşta yaklaşık yüzde 8 pazar payıyla 4'üncü sırada yer almaktadır. 2012 yılında pazar payımızın sabit kalacağını öngörüyoruz, çünkü Allianz kârlılığa...