06 / 05 / 2024

allianz sigorta van

allianz sigorta van

Van’da yaşanan depremlerin ardından Allianz Sigorta tarafından Van’ın Mollakasım Köyü’ne yaptırılan Allianz Sigorta İlköğretim Okulu ile Allianz Sigorta Sağlıkevi ve personel lojmanlarının açılışı yapıldı

Allianz Yuvam Sigortası ile 35 saniyede evinizi sigortalayabilirsiniz!

Allianz Türkiye, Yuvam Sigortası'nı yeniledi. Yeni sigorta ürünü, ev sahipleri ve kiracılar için daha yalın ve anlaşılır içerikle hazırlandı.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv A.Ş'nin Van'daki arsasını satışa çıkardı.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

Akmerkez GYO sigorta poliçelerini Allianz Sigorta'yla yeniliyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraf işlemleri hakkında açıklama yaptı.

Allianz operasyon birimini İzmir’e taşıyor!

Sigorta şirketi Allianz, operasyon birimini İzmir’e taşıyor. Allianz Türkiye’nin İzmir yerleşkesi ilk etapta 650, sonrasında bin 100 kişiye istihdam sağlayacak.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Yapı Kredi'den 20 milyon dolarlık plaza operasyonu!

Allianz Sigorta'nın Büyükdere'deki 5 bin metrekarelik ofisinin yeni sahibi Yapı Kredi Bankası oldu. Allianz Sigorta ofisinin satış işlemleri geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız tamamlandı.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor!

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.

Akasya Yaşlı Bakım Yaşam Merkezi açıldı!

KOÇ Allianz Sigorta’nın genel müdürlüğünü yürüten, Allianz Sigorta’da Yönetim Kurulu Üyesi görevini üstlenen ve bir dönem Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığı yapan Kemal Olgaç, yaşlı bakım merkezi yatırımına soyunda, Akasya Yaşlı Bakım Yaşam Merkezi’ni açt

Yapı Kredi Sigorta resmen Allianz’ın oldu!

ALLIANZ Sigorta Grubu ile Yapı Kredi Sigorta Grubu resmen birleşti ve de 1 Ekim 2014’ten itibaren sigorta pazarında Yapı Kredi Sigorta ismi de tarih oldu.

Allianz'a göre yangın ve patlama riskine karşı sigorta yapılmalı!

Allianz Group, küresel işletmelerdeki olası riskleri inceledi. Uzmanlarının araştırmaları sonucunda ortaya çıkan İş Dünyası Risk Raporu’nda dikkat çeken risklerin başında, işlerin kesintiye uğraması, doğal felaketleri geliyor...

AllIianz Sigorta Van’da üç sosyal tesis inşa ettirdi!

Allianz Sigorta, Van’da yaşanan ve bölge halkını derinden etkileyen deprem felaketinin ardından sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirerek, Van’ın Mollakasım Köyü’nde bir ilkokul, sağlıkevi ve lojman inşa etti

allianz sigorta van Haberi

allianz sigorta van

Açılışa Van Valisi Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Yıldızbaşı, Allianz Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rüştü Saraçoğlu, Allianz Sigorta’nın Türkiye CEO’su Alexander Ankel, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Depremde en fazla zarar gören kurumların başında eğitim kurumlarının geldiğini söyleyen Van Valisi Münir Karaloğlu, “Bu dayanışma, bu yardımlaşma bize şunu gösteriyor ki, can kayıplarımızın dışında, her şey deprem öncesinde daha iyi olacak” dedi.

Allianz Grup ve Allianz Sigorta olarak sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyleyen Alexander Ankel ise, “Van’da yaşanan depreme çok üzüldük ve buraya yapacağımız en büyük yardımın bir okul olacağını düşündük. Eğitim bir ayrıcalıktır ve yeni okulunuzun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu....