15 / 05 / 2024

Allora Beytepe kimin

Allora Beytepe kimin

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Allora Beytepe'nin yüzde 80'inini Çukurambarlılar oluşturuyor!

Ulus, Kızılay’ın ardından Ankara’nın yeni merkezi olan Çukurambar’da gerek iş merkezleri gerekse binalarda ofislerin konut sayısına yaklaşması, bölge sakinlerini yeni yerleşim yeri arayışına yöneltti.

Aden Beytepe satışta!

Uslu İnşaat tarafından mutlu bir yaşam sloganıyla hayata geçirilen Aden Beytepe konutları huzur, konfor ve prestiji bir arada sunuyor.

Ankara Beyhills Beytepe'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor!

Toplam 36 daireden oluşan proje Ankara İl' i Çankaya İlçe 'sinde inşa ediliyor. Ankara Beyhills Beytepe 'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL 'den başlıyor.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Ankara Allora Beytepe “evin içinde ev” kurgusuyla ilgi çekiyor!

Ankara'da yükselen Allora Beytepe projesinde evlerin içinde bir tane de stüdyo daire bulunuyor. Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alıp, mezun olduktan sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan gençler, alıştıkları özgürlüğün kısıtlandığını düşünür.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Ankara Beytepe'ye asfalt geldi!

Beytepe köylülerinin, 3 yıldır asfalt atılmadığı için barikatla kapatıp eylem yaptıkları yol, Ankara Hürriyet’in manşetinin ardından Büyükşehir ekiplerince asfaltlandı.

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Allora Beytepe kimin Haberi

Allora Beytepe kimin


5 bin metrekare alanda yükselen Allora Beytepe projesinde daireler hemen teslim ediliyor. MFZ Grup imzasını taşıyan Allora Beytepe projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Beytepe bölgesinde yer alıyor.


21 ve 28 katlı iki blokta 114 daireden meydana gelen Allora Beytepe projesinde 2+1 ve 4+1 dairelerin satışları devam ediyor.


Allora Beytepe'de konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den, küçük 4+1'lerde 900 bin TL'den, büyük 4+1'lerde 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.


Allora Beytepe Ankara projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, AVM, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Adres : Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No: 63 / A-B-C Beytepe-Çankaya/Ankara


Tel : 0312 266 3 555

Web : http://www.allorabeytepe.com/

Gülcihan...