28 / 04 / 2024

Allready ilk şubesi

Allready ilk şubesi

“Hazırsanız, Hazırız” mottosu ile yola çıkan Allready, iş dünyasının yeni nesil ofis ve toplantı alanı ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla ilk şubesinin kapılarını İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın yanı başındaki Monumento Kartal’da açtı.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zeytinburnu’na Ömür Express geliyor!

İstanbul Zeytinburnu sahilde Ömür Express ismiyle yeni bir restoran açılıyor. Ömür Express'in ilk şubesi bu ayın sonunda açılıyormuş...

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

İlk Gayrimenkul Lojistik Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı! 

İlk Gayrimenkul Lojistik Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı...

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.

Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor!

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

LARÖZA'nın ilk şubesi Avcılar'da açıldı!

Türkçesi çiçek anlamına gelen ve arap kültürüyle bezenmiş Hatay mutfağının eşsiz lezzetini Avcılar'a sunan LARÖZA'nın, ilk şubesi Ambarlı'da açıldı. Avcılar halkı LARÖZA'da, kahvesinden çikolatasına, dönerinden kebabına birbirinden farklı tatlarla tanışacak.

Kame İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Kame İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yeşilköy Şubesi, İbrahim Halil Mehmetoğlu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Yeşilköy, Yeşilköy Mahallesi, Gazievrenos Caddesi'nde açıldı.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Simitçi Dünyası yurt dışında ilk mağazasını Hollanda'ya açıyor!

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor.

Allready ilk şubesi Haberi

Allready ilk şubesi

1995 yılından bu yana  gayrimenkul geliştirme, ofis dizaynı, mimari proje, inşaat ve iç dekorasyon hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Movipar Grubu’nun bir alt markası olarak 2014 yılında kurulan Allready, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek donanımdaki toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofislerinin kapılarını ilk defa Monumento Kartal’da açtı. Allready’nin 6 - 32 kişilik toplantı ve eğitim salonları, 1 Ekim 2014 tarihi itibariyle kullanıma hazır olacak. 

İlk şubesi olarak iş dünyasının yeni nesil ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan ve ulaşılabilir konumu ile dikkat çeken Monumento Kartal’ı tercih eden Allready,  gerçek ve tüzel kişilerin ofis ve toplantı ihtiyaçlarına günümüz teknolojisinin gerektirdiği en üst düzeyde cevap vermek ve profesyonelce yönetilen modern iş ortamları sunmak amacıyla kuruldu. Toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofislerinde bilişim teknolojilerinden...