27 / 04 / 2024

Allready kartal şubesi

Allready kartal şubesi

“Hazırsanız, Hazırız” mottosu ile yola çıkan Allready, iş dünyasının yeni nesil ofis ve toplantı alanı ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla ilk şubesinin kapılarını İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın yanı başındaki Monumento Kartal’da açtı.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Continentt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Continentt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tunca tarafından açıldı.

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı 100 bin TL bedelle Fazlı Mete tarafından açıldı.

Teras1 İnşaat Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teras1 İnşaat Yapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kartal'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcıoğlu tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Allready kartal şubesi Haberi

Allready kartal şubesi

1995 yılından bu yana  gayrimenkul geliştirme, ofis dizaynı, mimari proje, inşaat ve iç dekorasyon hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Movipar Grubu’nun bir alt markası olarak 2014 yılında kurulan Allready, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek donanımdaki toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofislerinin kapılarını ilk defa Monumento Kartal’da açtı. Allready’nin 6 - 32 kişilik toplantı ve eğitim salonları, 1 Ekim 2014 tarihi itibariyle kullanıma hazır olacak. 

İlk şubesi olarak iş dünyasının yeni nesil ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan ve ulaşılabilir konumu ile dikkat çeken Monumento Kartal’ı tercih eden Allready,  gerçek ve tüzel kişilerin ofis ve toplantı ihtiyaçlarına günümüz teknolojisinin gerektirdiği en üst düzeyde cevap vermek ve profesyonelce yönetilen modern iş ortamları sunmak amacıyla kuruldu. Toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofislerinde bilişim teknolojilerinden...