06 / 05 / 2024

Allsancak İzmir ne zaman teslim

Allsancak İzmir ne zaman teslim

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor. Proje Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Emlak Konut GYO Allsancak projesinin değerini açıkladı! Allsancak'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Allsancak projesinin değeri belli oldu. Peki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Allsancak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Allsancak fiyat listesi Ekim 2022!

İzmir'in kalbi Alsancak’ta yükselen Allsancak projesinde 1.000 konut ve 37 adet ticari alan yer alıyor. Peki Allsancak projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Allsancak fiyat listesi Ekim 2022!

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Allsancak İzmir'de yüzde 5 indirim ve 60 ay taksit fırsatı!

İzmir'in kalbi Alsancak’ta hayata geçirilen Allsancak İzmir'de yüzde 5 indirim ve 60 ay taksit fırsatının yanı sıra vade farksız ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Allsancak İzmir'de yüzde 5 indirim fırsatı!

İzmir'in kalbi Alsancak’ta yükselen Allsancak İzmir projesi cazip ödeme avantajlarıyla satılıyor. Projede bankasız, kefilsiz 0,89 vade farkı ve 120 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Allsancak İzmir fiyat listesi!

İzmir'in kalbi Alsancak’ta ayrıcalıklı bir yaşam sunan  ALLSancak   İzmir projesi satışta. Peki Allsancak İzmir'de daire fiyatları ne kadar? İşte Allsancak İzmir fiyat listesi...

Allsancak İzmir satışta! 603 bin TL'ye 1+1!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla inşa edilen Allsancak İzmir projesi satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut Allsancak İzmir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Allsancak İzmir projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Allsancak İzmir 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Allsancak İzmir projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Allsancak İzmir nerede?

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesinde 1104 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Allsancak İzmir nerede?

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor!

Allsancak İzmir projesinde ön talepler toplanıyor. Proje Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek.

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Allsancak İzmir ne zaman teslim Haberi

Allsancak İzmir ne zaman teslim

Ruhsat aşamasında olan Allsancak İzmir projesinde henüz inşaat çalışmaları başlamadı. Allsancak Projesi, Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile yükselecek. 

Alsancak stadyumuna komşu eski Tariş fabrikalarının olduğu araziyi kapsayan proje tarihi Alsancak Garı’nın tam arkasında bulunuyor.  Allsancak İzmir, birbirine komşu 5 parselden, toplam 78 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. 

İnsan odaklı, daha fazla yaşam alanı ve peyzaj alanlarını içinde barındıran ve bina tipleri ile daha rahat bir yaşam tarzını sunan Allsancak İzmir projesinin satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanması planlanıyor. 

2,2 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek Allsancak İzmir projesinde yaklaşık 1200 konut yer alacak. Projede şuana kadar sadece 4 konut bloğunun olacağı bilgisi netleşti. Diğer bloklarda...