09 / 05 / 2024

Allure Tower kampanyası

Allure Tower kampanyası

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Allure Tower Evleri 30 katlı tek blok olarak dizayn edildi. Proje 400 adet konut ve home officelerden oluşuyor. İşte Allure Tower ödeme seçenekleri...

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Aris Grand Tower tam fiyat listesi! Aralık 2017!

Aris Grand Tower projesinde uygulanan ödeme kampanyasına göre 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Aris Grand Tower tam fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor...

Regnum Sky Tower’da kampanya süresi uzatıldı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı.

Babacan Premium Tower'da 0.39 faiz fırsatı devam ediyor!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme kampanyasına devam ediyor..

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşin, 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme kampanyasına devam eden 'Babacan Holding', 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuyor..

Babacan Premium Tower'da 389 bin liraya 2+1!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşin, 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme kampanyasına devam eden 'Babacan Holding', 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuyor..

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Kumko Yapı'dan yüzde 5 peşinat kampanyası!

Kumko Yapı, 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projelerinde 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasıyla da konut sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.

Nurol Tower'dan faiz kampanyası!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Allure Tower nerede?

Daire fiyatlarının 296 bin TL'den başladığı Avcılar Allure Tower Evleri'nde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak. Peki Allure Tower nerede?

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Düzce Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca herşey dahil tatil!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyasıyla 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün tatil yapma imkanına sahip olunuyor. Düzce Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatlar!

Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatlar bilgisi dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Devr-i tatil kampanyası ile 6 yıl boyunca 1 haftalığına, her şey dahil tatil imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da yükseliyor.

Allure Tower kampanyası Haberi

Allure Tower kampanyası

İstanbul Avcılar'da inşa edilen Allure Tower Doruk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.


Allure Tower ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgi haberimizin devamında mevcut. Projede yer alan konutların alanları 70 metrekare ile 130 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Avcılar Allure Tower'ın sosyal olanakları fitness center, sauna, otopark, güvenlik, spor alanları ve yüzme havuzundan meydana geliyor. Proje 9 bin 300 metrekare arsa alanına sahip. 


Konut teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında yapılması öngörülen Allure Tower Rezidans deniz otobüsüne 3 kilometre, Tüyap Fuar Merkezi’ne 9 kilometre, üniversitelere yakın konumda, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika mesafede yükseliyor. 


Allure Tower ödeme seçenekleri!

Doruk Gayrimenkul Allure Tower'da yüzde 25 peşinat tutarının yüzde 1'i hemen ödeniyor, yüzde 24'ü 1 yıl vadelendiriliyor, yüzde...