03 / 05 / 2024

allure tower satışları

allure tower satışları

E5'e cepheli 30 katlı projede, her biri deniz ve göl manzarasını gören 400 konut yer alıyor. Mayıs ayında satışa çıkan projenin yüzde 40'ı ise satıldı.

Allure Tower'ın yüzde 40'ı satıldı!

Cazibeli, çekici anlamına gelen Allure ismini taşıyan projede, 1 +1 ve 2 +1 tipindeki rezidanslann metrekare fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor. 30 katlı lüks rezidans projesinin yüzde 40'ının satışı tamamlandı.

Allure Tower'ın yüzde 40'ı satıldı!

İstanbul’un köklü yerleşim merkezlerinden Avcılar E-5 üzerinde, Doruk GYO Şehircilik tarafından inşa edilen Allure Tower, kullanıcılar kadar yatırımcıların da gözdesi oldu. Deniz ve göl manzarasını gören 400 konuttan oluşan projenin yüzde 40’ı satıldı.

Allure Tower'da 400 dairenin yüzde 30'u satıldı!

Doruk GYO'nun 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Allure Tower projesi, metrekaresi 2 bin 800 TL’den başlayan lansmana özel başlangıç fiyatı ve ‘sıfır’ KDV avantajı ile satışa çıktı...

Doruk GYO 30. kata havuz koydu, yüzde 30'unu sattı!

Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini Avcılar'da hayata geçiriyor. 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Allure Tower, 30 kattan oluşuyor. Allure Tower projesinde satışların yüzde 30'u yapıldı.

Allure Tower Avcılar projesi 3 ay sonra satışta! Yeni proje!

Allure Tower Avcılar projesi 3 ay sonra satışa çıkıyor. Doruk GYO, Allure Tower Avcılar projesinde 400 konut inşa edecek. Allure Tower projesinde 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı...

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Almina Tower satışa çıktı! Fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Esenyurtta hayata geçirilen Almina Tower projesi 27 kat, 205 konut ve 21 ticari alandan oluşuyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlayarak yükseliyor..

Babacan Premium'da ikinci etap satışlar başladı!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen ve 6 bloktan oluşan 'Babacan Premium'un ikinci etabı 'Babacan Premium Tower’da satışlar başladı.

Esenyurt Almina Tower satılık!

Esenyurt Almina Tower projesinde satışlar Eylül ayında başlayacak. Esenyurt Almina Tower projesinde daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor...

Aris Grand Tower satış ofisi!

Aris Grand Tower satış ofisi telefon numarası 444 2320 olarak belirtiliyor. Satışların Mart ayında başlayacağı projede konutların alanları 70 ile 170 metrekare arasında değişiyor.

Allure Tower nerede?

Daire fiyatlarının 296 bin TL'den başladığı Avcılar Allure Tower Evleri'nde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak. Peki Allure Tower nerede?

Doruk GYO Allure Tower satılık!

Doruk GYO Allure Tower satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede yüzde 6 prim avantajından yararlanabilmek için son gün 30 Ocak.

Allure Tower Avcılar ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Allure Tower Evleri 400 adet daireden oluşuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Allure Tower Avcılar ödeme seçenekleri...

Allure Tower'da 30 Ocak öncesi yüzde 6 prim avantajı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde hayata geçirilen Allure Tower 'da 30 Ocak öncesi yüzde 6 prim avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor.

Avcılar Allure Tower nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Allure Tower Rezidans Doruk GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Avcılar Allure Tower nerede?

Avcılar Allure Tower iletişim!

Avcılar Allure Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşan proje 9 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.

Allure Tower projesi iletişim bilgileri!

Toplam 9 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Allure Tower Avcılar projesi, İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde yükseliyor. Allure Tower projesi iletişim bilgileri şu şekilde...

allure tower satışları Haberi

allure tower satışları

Avcılar E-5 üzerinde, Doruk GYO Şehircilik tarafından inşa edilen Allure Tower, kullanıcılar kadar yatırımcılardan da ilgi gördü. E5'e cepheli 30 katlı projede, her biri deniz ve göl manzarasını gören 400 konut yer alıyor. Mayıs ayında satışa çıkan projenin yüzde 40'ı ise satıldı. 1+1 ve 2+1 tipindeki rezidans ve homeofislerin lansmana özel başlangıç fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor. 


Dünya 


Allure Tower iletişim

Tel: 444 1 779

Web:...