10 / 05 / 2024

alman turistlerin tercihi neresi

alman turistlerin tercihi neresi

TÜROFED Başkanı Ayık ise "Fiyat cazibesine Alman pazarı çok olumlu tepki verdi. Rusya'da da aynı fiyat cazibesi yaratıldı ama beklenen olmadı" diye konuştu.

Arap turistlerin tercihi günübirlik evler!

Trabzon'a gelen Arap turistlerin oteller yerine günübirlik kiraladıkları evlerde kalmayı tercih ettiği belirtildi.

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı oldu!

Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin tercihi oldu.

Alman turistlerin tercihi Antalya oldu!

TÜROFED Başkanı Ayık ise "Fiyat cazibesine Alman pazarı çok olumlu tepki verdi. Rusya'da da aynı fiyat cazibesi yaratıldı ama beklenen olmadı" diye konuştu.

Alman Duravit lüks banyolarda büyümeyi hedefliyor!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda % 40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı.

Alman markası Duravit Doğu'ya açılıyor!

Alman Duravit, üst gelir grubuna hitap eden banyo ve vitrifiye ürünlerini Doğu'ya da taşıyacak. Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, "Bölgedeki tüketim talebi artıyor. Diyarbakır, Erzurum, Elazığ ve Malatya gibi birçok ile yayılacağız" dedi..

Sultanahmet'teki butik oteller Hilton'dan pahalı!

Sultanahmet'in tarihi sokaklarında yer alan butik oteller yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Zengin turistlerin yeni tercihi olan tarihi yarımadadaki bu küçük oteller, pahalılıkta dünya çapındaki otel zincirlerini geride bırakıyor.

Karadeniz kışın da turistlerin ilgisini çekiyor!

Yazın yeşilin bin bir tonuyla kaplanan ormanları ile Doğu Karadeniz, kışın da kar yağışı yüzünden ayrı bir güzelliğe bürünerek turistlerin ilgisini çekiyor...

Toprak tapulu ev almanın sakıncaları nelerdir?

Yapılmakta olan bir yapının, bağımsız bölümleri üzerinde kat irtifakı kurulabiliyor. Peki, bu şekilde kat irtifakı kurulan ancak daha sonra kat mülkiyetine geçmemiş toprak tapulu ev almanın sakıncaları nelerdir?

Doktorların tercihi Bizimevler 6 oldu!

Doktorların tercihi Bizimevler oldu. Gayrimenkul yatırımlarını belirlemek için Bizm Evler 6 satış ofisinde bir araya gelen Türkiye Hastanesi doktorları, bölgenin yatırım değerine inandıklarını da belirtti.

Alman Prime’den Sivas’a AVM!

İki Alman sanayici ailenin 15 ülkede gayrimenkul yatırımı yapmak için kurduğu Prime Development, Sivas’a AVM yatırımına başlıyor. Prime Mall Sivas, 150 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek.

Kayıp-kaçak bedelini almanın kolay yolu!

Tüketiciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nesih Tanrıverdi, tüketicilerin, elektrik faturalarından kesilen kayıp-kaçak bedelinin iadesini icra yoluyla da sağlayabileceğini iddia etti. İşte Kayıp-kaçak bedelini almanın kolay yolu...

İşyeri tapulu daire almanın dezavantajları nelerdir?

İşyeri tapulu dairenin amacı dışında kullanılması, oturan kimseye bazı dezavantajlar yaratabiliyor. Peki, işyeri tapulu daire almanın dezavantajları nelerdir? İş yeri tapulu dairede oturmanın dezavantajları nelerdir?

Antalya Kemer turizmi tekrar canlanıyor!

Yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla her geçen gün kendisini geliştiren Kemer, belediyenin gerçekleştirdiği projelerle çehresini değiştirdi. İlçe başta Rus ve Alman olmak üzere, Avrupalı turistlerin tercihlerinde hep üst sıralarda yer alıyor.

alman turistlerin tercihi neresi Haberi

alman turistlerin tercihi neresi

POYD Başkanı Kızıldağ "Birçok otel yüzde 100 doluluğa ulaştı, Antalya bölgesinde bayramda yer bulmak zor" dedi. TÜROFED Başkanı Ayık ise "Fiyat cazibesine Alman pazarı çok olumlu tepki verdi. Rusya'da da aynı fiyat cazibesi yaratıldı ama beklenen olmadı" diye konuştu.


Ramazan Bayramı'nda Antalya bölgesindeki otellerde doluluğun yüzde 100'e ulaşması bekleniyor.


Turizmcilerin "yüksek sezon" olarak adlandırdığı Temmuz ayında otellerin önemli bölümünü yabancı ziyaretçiler doldursa da bayramda müşterilerin yüzde 20 ile yüzde 30'unu yerli turistler oluşturacak.


Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Temmuz ayının ortasına denk gelen Ramazan Bayramı dolayısıyla otel rezervasyonlarının dolduğunu belirterek, "Birçok otel yüzde 100 doluluğa ulaştı, Antalya bölgesinde bayramda yer bulmak zor" dedi.


Ramazan nedeniyle iç pazarda durgunluk yaşandığını, insanların bu ayı evinde geçirdiğini vurgulayan Kızıldağ, yaz tatiline denk gelmesi...