16 / 05 / 2024

Almanya BAU 2015 Fuarı

Almanya BAU 2015 Fuarı

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Peker GYO, ECO CITY BAU ile anlaştı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Almanya Heinsberg'deki bina tadilatı için ECO CITY BAU ile anlaştı...

Almanya'da ev kazaları trafikten üç kat daha fazla can aldı!

Almanya'da 2015 yılında ev kazaları trafik kazalarından neredeyse üç kat daha fazla can aldı. Bir yılda meydana gelen ev kazalarında 9 bin 815 kişi hayatını kaybetti. Bu bir önceki yıla oranla yaklaşık 800 kişilik bir artışa işaret ediyor.

Almanya'da iflaslardan en çok etkilenen sektör inşaat oldu!

Almanya'da 2016'nın ekim ayında bin 621 işletme iflas açıklarken, 2015 yılının aynı ayına kıyasla iflaslar yüzde 18,8 geriledi.Almanya'da iflaslardan en çok etkilenen sektör inşaat oldu!

Almanya'da Aralık ayında inşaat üretimi yüzde 0,2 geriledi!

Almanya'da sanayi üretimi Aralık 2015'te aylık bazda yüzde 1,2, yıllık bazda 2,2 azaldı. Almanya'da, aralık ayında enerji üretimi yüzde 3, inşaat üretimi de yüzde 0,2 geriledi.

Genitec, Ceramitec 2015’e damgasını vurdu!

Genitec, Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Uluslararası Seramik Endüstrisi Fuarına katıldı. Genitec, sektöre damga vuracak ve son teknolojilerle ürettiği yeni makineleri tüketicilerin beğenisine sundu.

ÇTSO üyelerini Almanya'ya götürdü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

One Bau İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

One Bau İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Bora Öner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Getron Almanya ofisi ile Avrupa’ya açıldı!

Bilişim 500 listesinde Türkiye Merkezli Yazılım Üreticileri arasında 45. sırada bulunan Getron Bilişim Hizmetleri A.Ş.’nin Almanya ofisi, Haziran 2015 itibariyle Dresden şehrinde faaliyete geçti.

BAU International University Batum açılıyor!

Dünyanın birçok farklı ülkesinde kurulan üniversite, kampüs ve dil okulları ile eğitim alanında bir dünya markası olan BAU Global zincirinin son halkası BAU International University Batum 10 Haziran 2015'te açılacak.

İstanbul 2015 yılında gezilecek 25 şehir listesinde ilk sırada!

Almanya'nın popüler seyahat dergisi "Travelbook" tarafından hazırlanan "2015 yılında gezilecek 25 şehir" listesinde İstanbul birinci sırada yer aldı. Aynı ankette Göreme de sekizinci sırada yer aldı.

Almanya BAU 2015 Fuarı Haberi

Almanya BAU 2015 Fuarı

Dünyadaki yeni gelişmeleri takip etmek, ticari işbirlikleri kurmak ve yenilikçi ürünlerini uluslararası pazarlara sunmak için her yıl yurtdışı fuarlarına katılmaya önem veren Vefa Holding’in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı’na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.



Dünya yapı sektörünün buluşma noktası BAU 2015 Fuarı, Almanya’nın Münih şehrinde 19-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Her yıl ortalama 2 bin firmayı ağırlayan ve 230 bine yakın profesyonel katılımcının ziyaret ettiği fuar, iki yılda bir düzenleniyor. Sektörde yeni işbirlikleri kurulması ve yeni bilgiler edinmek için ideal bir platform olan fuara düzenli olarak katılan Vefa, ön üretimli yapı çözümlerini dünya yapı sektörünün beğenisine sundu.



Ziyaretçilerini B2 holündeki...