16 / 05 / 2024

Almanya Bochumda çıkan yangın

Almanya Bochumda çıkan yangın

Almanya'nın Bochum şehrinde yaşayan Türk ailenin yaşadığı binada yangın çıktı...

Bundesbank: Almanya, Avrupa'nın hasta adamı değil. Ekonomi 2024'te büyüyecek!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Alman ekonomisinde mevcut zayıflığın ardından gelecek yıl yeniden büyümenin beklediğini belirterek, “Şu anda büyük bir belirsizlik var ama doğru yoldayız” dedi.

Almanya'da yaşamak isteyenlere müjde! Almanya’nın 1.5 milyon göçmene ihtiyacı var

Almanya Ekonomi Bilirkişi Konseyi Başkanı Monika Schnitzer, Almanya’ya yönelik göçün arttırılması gerektiğini söyledi. Schnitzer, ülkedeki nitelikli işgücü açığının kapatılabilmesi amacıyla Almanya’ya gelecek göçmen sayısının artmasının şart olduğunu belirtti.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Almanya Cumhurbaşkanı: Artan enerji fiyatlarından dolayı, yoksullar evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya!

“Artan fiyatlar nedeniyle kiralarını veya hizmet bedellerini ödemekte zorluk çeken yoksul Alman vatandaşları, evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır” diyen Almanya Cumhurbaşkanı, ülkedeki enerji krizinin boyutunu gözler önüne serdi. İşte haberin detayları..

Almanya'da faizsiz konut sisteminden yılda 1 buçuk milyon kişi yararlanıyor!

Tasarruf finansmanı sektörünün genç, dinamik ve öncü markası Birevim, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi Almanya ve Türkiye'deki tasarruf yönetim sistemine yönelik merak edilenleri açıkladı.

Almanya ekonomisi dördüncü çeyrekte büyüme kaydetmedi!

Almanya ekonomisi 2019 yılının son çeyreğinde zayıf seyrini sürdürdü. Mevcut belirsizliklere ek olarak ortaya çıkan yeni koronavirüs salgını 2020 görünümünü de olumsuz etkiliyor...

Almanya'daki yüksek emlak fiyatları işletmeleri zorluyor!

TDU Başkanı Remzi Kaplan Almanya'da emlak fiyatlarının yüksek olması sebebiyle iş insanların ticari alan ve dükkan bulmakta zorlandıklarını, bundan dolayı işletmelerin Berlin’den taşındığını söyledi.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier kira artışı sorunlarına değindi!

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, kentlerdeki kira artışları ve eğitim sorunlarına da değinerek, bu sorunlara birlikte ortak çözümler üretilebileceğini sözlerine ekledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Köln'de cami açılışına katılacak!

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Köln Merkez Camii'nin resmi açılışını yapacağını açıkladı. 

Almanya, Türkiye'de gayrimenkul yatırımından vazgeçmedi!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye ve Almanya arasındaki sorunu yatırımsal açıdan değerlendirdi.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

Almanya Wuppertal'daki dönüşüm Asya şehirlerine örnek!

Wuppertal İklim, Çevre ve Enerji Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Uwe Schneidewind, Almanya'nın Wuppertal şehrinde gerçekleşen kentsel dönüşümün Asya'daki şehirlere örnek olduğunu söyledi.

Kordon'daki Almanya Konsolosluğu binası müzeye dönüştürülecek!

1. Kordon'un simge binalarından tarihi Almanya Konsolosluğu'nun Megapol Group satın aldı. Megapol Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir binayı restore edip, burada Megapol Modern Sanatlar Müzesi kuracaklarını açıkladı

Almanya Bochumda çıkan yangın Haberi

Almanya Bochumda çıkan yangın
Almanya Bochum'da toplam 19 kişinin yaşadığı binadan yangın çıktı. 4 kişilik Türk aileninde yaşadığı binada çıkan ve  kısa sürede büyüyen yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince...