27 / 04 / 2024

almanya büyük saray

almanya büyük saray

Berlin'de 1950'lerde yıkılan Kral Frederick'in Büyük Sarayı'nın temeli atıldı...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Üçüncü ülkelerde inşaat sektörünün potansiyeli büyük!

DEİK Türkiye-Almanya İş Konseyi Başkanı ve Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı , "Üçüncü ülkelerde inşaat sektörünü büyük potansiyel olarak gördük" dedi...

Alman ihracatında 30 yılın en büyük düşüşü gerçekleşti!

Almanya'nın ihracatı, Kovid-19 salgınının etkisiyle martta yüzde 11,8 geriledi. Bu, Ağustos 1990'da serinin başlangıcından bu yana yaşadığı en büyük düşüş olarak kayıtlara geçti.

Mersin Büyükşehir'e ait geyrimenkuller için kira ödeme kolaylığı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı’nın 1. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesi Almanya'ya uzandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün, Alman ortaklarına yat limanı ihalesinde kolaylık ve kayırma sözü verdiği mektupları Dortmund Savcılığı'nın eline geçti.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 22 taşınmazı sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde bulunan 43 arsa ile Saray Mahallesi'nde de 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazdan 22'si satıldı.

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Tekirdağ Büyükşehir, 11. okulunun temelini attı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Saray hariç diğer ilçelerden sonra 10. okulun temeli Marmara Ereğlisi ilçesinde atıldı.

almanya büyük saray Haberi

almanya büyük saray

Almanya'nın başkenti Berlin'de Kral Frederick'in Büyük Sarayı olarak bilinen Büyük Sarayın temeli Cumhurbaşkanı Joachim Gauck tarafından atıldı. 600 milyon euro maliyetle 2019'da tamamlanması...