03 / 05 / 2024

almanya destek

almanya destek

Almanya'da 18 yaşına girecek olan her gence 20 bin Euro'luk destek verilmesi için düğmeye basıldı. Verilecek paranın kaynağının da veraset vergisi veya servet vergisi ile finanse edilmesi hedefleniyor. 

Kıskandıran paket! Emeklilere ve öğrencilere destek piyangosu

Halkı ve işletmeleri enflasyonun yıkıcı etkisinden korumak için daha önce iki paket açıklayan Almanya üçüncü ve en büyük destek paketini duyurdu.

Benzinli ve dizel otomobil satış yasağına Almanya'dan veto! 5 ülke daha karşı çıktı

Avrupa Birliği'nin benzinli ve dizel otomobil satışlarına 2035 yılından sonra yasak getirme kararına birliğin en büyük otomobil sanayisine sahip ülkesi konumundaki Almanya'dan veto geldi. Almanya'nın çıkışına 5 ülke daha destek verdi.

Artan mazot fiyatları çiftçiyi tarla süremez hale getirdi! Almanya destek kararı aldı

Rusya'nın Ukrayna'da 24 Şubat'ta başlattığı savaşın petrol fiyatlarının yüksek seyrettiği bir döneme denk gelmesi dikkat çekti. Almanya'da akaryakıt istasyonlarında 2 euro 10 cent civarında satılan mazota devletin destek vermeye hazırlandığı öğrenildi.

Almanya'da her gence karşılıksız 280 bin lira!

Almanya'da 18 yaşına girecek olan her gence 20 bin Euro'luk destek verilmesi için düğmeye basıldı. Verilecek paranın kaynağının da veraset vergisi veya servet vergisi ile finanse edilmesi hedefleniyor. 

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

Almanya'da DİTİB ve YTB'den ihtiyaç sahiplerine kira yardımı!

Almanya'nın Köln kenti yakınlarındaki Hürth beldesinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Hürth Camisi yetkililerince mali destek alma şansına sahip olmayan vatandaşlara kira yardımı yapıldı.

Almanya'da çalışan Türk inşaat işçilerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!

Türkiye'den Almanya'nın Brühl kentine geçici çalışmaya gelen 30 işçi, "Milli Dayanışma Kampanyası"na 10 bin 220 avro bağışladı.

Sur Yapı Almanya'da iki günde 30 milyonluk satış yaptı!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde başlatılan konutta indirim kampanyasına destek verdiği 15 projesini Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla biraraya getirdi. 

Almanya, Türkiye'de gayrimenkul yatırımından vazgeçmedi!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye ve Almanya arasındaki sorunu yatırımsal açıdan değerlendirdi.

UNESCO İzmir Meryem Ana Evi'ne destek veriyor!

Almanya'nın Boon kentindeki toplantıda son anda listeye dahil edilen Meryem Ana Evi hakkında Lübnan'ın önerge verdiği ve bu önergenin dünya ülkelerinden destek gördüğü ortaya çıktı.

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği!

Resmi Gazete tarihi 30 Temmuz 2013 olan ve Resmi Gazete sayısı 28723 olan Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümleri incelemek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Belediyelere atık su arıtma inşaatı için 311 milyon TL destek sağlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası aracılığıyla yılın ilk yarısında belediyelere atık su arıtma inşaatı için destek olunacağını söyledi. Bakanlık, 311 milyon liralık finansman desteği sağlayacak...

almanya destek Haberi

almanya destek

Almanya'da 18 yaşına girecek olan her gence 20 bin Euro'luk destek verilmesi için düğmeye basıldı. Verilecek paranın kaynağının da veraset vergisi veya servet vergisi ile finanse edilmesi hedefleniyor. 

Odatv'de yer alan habere göre, Almanya'daki servet eşitsizliğini sona erdirmesi  beklenen bu proje kapsamında ödenecek olan parayı da Alman Ekonomik Araştırma Enstitüsü bir simülasyonla hesapladı.

Ülkede şu anda hükümet eden koalisyon ev sahipliğine teşvik etmek, gelir vergisinde tasarruf sahipleri için toplu ödemeyi artırmak, şirket ve bireysel emeklilik planlarını iyileştirmek gibi servet yaratmayı destekleyen bazı önlemler sağlıyor. Hayata geçirilecek proje kapsamında amaçlanan da ülkedeki servet eşitsizliğini uzun vadede de olsa azaltmak.

HaberGlobal’in aktardığına göre Almanya'da 18 yaşına gelen herkes için devlet tarafından başlangıç sermayesi biçiminde bir kaynak hayata geçirilmesi hedefleniyor. Fakat alınan kararla verilecek...