30 / 04 / 2024

Almanya Giessen Simit Sarayı

Almanya Giessen Simit Sarayı

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Almanya dünyanın en fazla dış ticaret fazlası veren ülkesi!

Almanya geçtiğimiz yılı rekor düzeyde dış ticaret fazlasıyla kapattı. İfo Enstitüsü verilerine göre, Almanya‘nın 2014 yılı içerisinde dış ticaret fazlası 30 milyar artarak 220 milyar euroya (285 milyar dolar) ulaştı.

Tarkan Almanya'da ev aldı!

Tarkan, Almanya'da doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında bir ev aldı. Tarkan, zaman zaman gittiği bu evde eski günlerini yad ediyor. İddia, yazar Pakize Suda'ya ait...

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

Almanya'da Hamburger Morgenpost gazetesi binasında yangın çıktı!

Almanya'nın Hamburg kentinde yayın hayatını sürdüren Hamburger Morgenpost gazetesine ait arşiv binasının kundaklandığı bildirildi...

Almanya'da 2.5 milyon engelsiz konuta ihtiyaç var!

Almanya’da yaşlı ve bakıma muhtaç insanların sayısının artmasıyla birlikte bunlar için engelsiz konut ihtiyacı da artıyor. Federal Hükümet’in verilerine göre ülkede 2.5 milyon engelsiz konuta ihtiyaç var.

Tishman Speyer'ın Almanya'daki gökdeleninde Finike mermeri kullandı!

New York'un simgelerinden Rockefeller Center ve Chrysler Building gökdelenlerinin sahibi ABD'li gayrimenkul firması Tishman Speyer, Almanya'nın Frankfurt şehrinde yapacağı gökdelenlerde Finike'den çıkarılan limra mermerini tercih etti.

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Simit Sarayı New York'taki şube sayısını 10'a çıkaracak!

New York'ta açtığı mağazasıyla ABD'lilerden büyük ilgi gören Simit Sarayı, 2015'te ülkedeki şube sayısını 10'a çıkaracak..

5. Cadde’deki Simit Sarayı ciroda ikinci sıraya oturdu!

Simit Sarayı’nın New York’ta geçen ay açtığı mağaza ciroda ikinci sıraya yükseldi. Günlük 30 bin TL’lik ciro yapan, simitin 1.45 dolardan satıldığı mağazanın aylık kirası 80 bin dolar.

Arda Turan'lı Simit Sarayı 300'e yakın restorana ulaştı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2015 yılı ciro hedeflerini 500 milyon TL olarak belirledi. Kavukcu, 'Bu yıl, bizim için en gurur verici olay New York mağazamızın açılışı oldu' dedi.

Simit Sarayı New York'ta 10 şubeye ulaşacak!

yurt içi ve yurt dışında 14 ülkede 300'e yakın mağazada her gün 8.600 çalışanı ile 650 bin kişiyi ağırlayan Simit Sarayı, 2015 yılında da global marka olma hedefi doğrultusunda yeni projeler ile büyümeye devam edecek.

Almanya Giessen Simit Sarayı Haberi

Almanya Giessen Simit Sarayı

Ülkenin üniversiteleriyle ünlü turistik şehri Giessen'de 24 Nisan'da açılacak yeni mağaza ile öğrenciler başta olmak üzere şehrin genç nüfusu ve turistlerin yakalanması hedefleniyor.



Sabah



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Geleneksel Türk lezzetlerini dünya ile buluşturan Simit Sarayı, yurt dışı mağazalarına bir yenisini daha ekledi.


Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışında büyümesini tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı Almanya’daki altıncı mağazasının açılışını Orta Almanya’nın üniversitesi ile ünlü, turistik şehri Giessen’de gerçekleştirdi. Kentin ilk Simit Sarayı olan mağaza, turistlerin ve öğrencilerin en çok tercih ettiği Giessen’in ünlü Bahnhof Caddesi’nde açıldı. Giessen Simit Sarayı’nın menüsünde; Simit Sarayı’nın kahvaltı çeşitleri, Simit Pizza, börek, kurabiye, sandviç, pasta ve sıcak ve soğuk içecekler yer...