05 / 05 / 2024

Almanya ilaç şirketleri

Almanya ilaç şirketleri

Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, koronavirüs zorda bıraktığı ilaç şirketlerinin Avrupa'daki üretim tesislerini yeniden inşa etmeleri için onları desteklediklerini belirtti…

Oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı!

RAMAZAN ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı. Bazı otellerde yapılan indirimler yüzde 40’a varıyor...

Mavi, Almanya’da 11 mağazaya ulaştı!

Almanya pazarındaki güçlü marka algısını koruyan ve her yıl yüzde 30’un üzerinde büyüme gösteren Mavi, Almanya’nın en iyi ve young fashion segmentinde en hızlı büyüyen jean markası seçildi.

Almanya'da sigara içen kiracılar için kötü haber!

Almanya'da sigara içen kiracılar için kötü haber geldi. Almanya'da Düsseldorf Eyalet Mahkemesi, komşularının rahatsız olması durumunda sigara içen kişilerin de kira sözleşmesinin feshedilebileceğine karar verdi.

Fehmarnbelt tüneli ile İskandinavlar Almanya'ya bağlanıyor!

Danimarka ile Almanya arasında denizin altında inşa edilecek 18 kilometrelik Fehmarnbelt tünelinin, 41 milyon kron maliyetle 2021'de tamamlanması planlanıyor. Tünel, İskandinavya'nın Avrupa ana karasına bağlantısını 1,5 saat kısaltacak

Deva İlaç 15 milyon TL'lik yatırımla Tekirdağ Çerkezköy'de yeni tesis kurdu!

DEVA İlaç' ın yeni ilaç üretim tesisi, Tekirdağ Çerkezköy' de hizmete girdi. Bin 700 metrekare büyüklüğündeki dev tesisin yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 500 milyon kutu...

Almanya'da gayrimenkul fiyatları yüzde 20 artacak!

Almanya'da emlak fiyatlarındaki hızlı artış, rekor düşük faiz oranlarının geleneksel yatırım yöntemlerini daha cazip hale getirmesiyle Berlin ve Hamburg gibi büyük şehirlerden Bonn ve Hanover gibi orta büyüklükteki şehirlere yayılıyor.

Türkiye'de ev almak isteyenler 100 bin TL ila 200 bin TL arasındaki ilanlara bakıyor!

İlan aramalarından derlenen verilere göre; vatandaşın yüzde 38'i 100 bin TL ila 200 bin TL arasındaki ev ilanlarına bakıyor. 200 bin TL ila 300 bin TL aralığını seçenlerin oranı ise yüzde 22 olarak ortaya çıkıyor.

İnhaler İlaç Üretim Tesisi Çerkezköy'de 9 milyon hastaya deva olacak!

Deva'nın 15 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği İnhaler İlaç Üretim Tesisi, Çerkezköy'de kapılarını açtı. Tesiste üretilecek ilaçlar Türkiye'nin dışa bağımlılığını azaltıp, 5 milyon astım ve 4 milyon KOAH hastasına şifa verecek.

Almanya 2020 yılında Türkiye'den 800 bin konaklama bekliyor!

Alman Turizm Merkezi DZT, bu yıl 40. yıldönümünü kutladığı GTM (German Travel Mart) etkinliklerini Bremen'de gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Almanya'nın 2013 turizm rakamları değerlendirilirken, 2020 hedefleri açıklandı.

İnşaat şirketleri 1,5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti!

İSTANBUL Zeytinburnu'nda gayrimenkul projesi geliştiren inşaat şirketleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesine sahildeki 1.5 kilometrelik yolu yerin altına almayı teklif etti. İhaleye Sunan Özak 4 milyar 240 milyon liralık teklif etti.

Almanya'da Türklerin oturduğu 2 katlı müstakil evde yangın çıktı!

Almanya'nın Köln kentinde Türklerin oturduğu 2 katlı müstakil evde çıkan yangında 2'si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Polis, kundaklama şüphesiyle bir kişiyi gözaltına aldı.

Almanya'da huzurevinde yangın çıktı!

Almanya'nın Hamburg kenti yakınlarında, Schenefeld'deki huzurevinde meydana gelen yangında, 3 kişinin öldüğü bildirildi. Dün akşam çıkan yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı...

Denge Yatırım Holding A.Ş grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Denge Yatırım Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Denge Yatırım Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Almanya ilaç şirketleri Haberi

Almanya ilaç şirketleri

Peter Altmaier, tüm dünyayı saran kronavirüsün sektörlere etkisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Altmaier bir dergiye verdiği röportajda, hükümet olarak, ilaç sanayisinde Asya’dan girdi ithalatına bağlılığı azaltarak, ilaç şirketlerinin Avrupa'daki üretim tesislerini yeniden inşa etmeleri için onları desteklemek istediklerini ifade etti.

Altmaier, “Önemli alanlarda ulusal egemenliği geri kazanmak için tek taraflı bağımlılıkları en aza indirmek doğru fikir” diyen Altmaier “İlaç üretimi için ortak bir Avrupa projesi hayal edebiliyorum.” Dedi.

Altmaier, stratejik olarak önemli Alman şirketlerin koronavirüs salgınından dolayı zor duruma düşmeleri durumunda kamulaştırılabileceğini dile getirdi.

"İtalya'nın Avrupa Birliği (AB) içinde 'başarısız bir devlet' olabileceğinden ve Yunanistan gibi, milyarlarca kurtarma paketine ihtiyaç duyacağından endişe duyuyor musunuz?" sorusuna Altmaier, İtalya’nın bütçe ve koronavirüs nedeniyle zor durumda olduğunu belirterek, “Yine de, ülkenin...