03 / 05 / 2024

almanya laminat parke üretimi

almanya laminat parke üretimi

DÜNYANIN en büyük laminat parke üreticileri arasında sayılan Almanya’dan yapılan laminat parke ithalatında damping uygulanmasına karar verildi.

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Hüni Parke, ahşap ürünleriyle zeminlerde yalın bir atmosfer sağlıyor!

Emlak sektöründeki firmaların yaptıkları araştırmalar, lamine veya masif parke döşeli dairelerin, halı veya laminat döşelilere oranla daha kolay satıldığını ortaya koyuyor.

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor

Kronotex, HannaHome ile Türkiye’de!

HannaHome, Avrupa’nın önde gelen laminat parke üreticilerinden Kronotex markası ile distribütörlük anlaşması yaparak, markanın Türkiye temsilcisi oldu.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Kastamonu Entegre Floorpan yer döşeme sistemi üretti!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında ürettiği laminat parke ürünü “Floorpan”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Almanya'da laminat parke ithalatında damping uygulaması!

DÜNYANIN en büyük laminat parke üreticileri arasında sayılan Almanya’dan yapılan laminat parke ithalatında damping uygulanmasına karar verildi.

Kartepe Belediyesi parke döşettirecek!

Kartepe’de beton parke, bordür döşemesi ve tamirat yapılmasıyla ilgili ihale yapıldı. 12 firmanin katıldığı ihalede en düşük teklifi 549 bin 900 TL ile Aydoğan İnşaat verdi

Meister’den yeni nesil lamine parke serisi!

Kalite, dayanıklılık ve tasarım zenginliği ile dünyaca tanınan Avrupa’nın lider parke markası Meister, yeni lamine parke serisini dekorasyon dünyasına sundu. Seride, her stile uygun ürün alternatifi mevcut.

Almanya ve Çin'in hedefi 200 milyar Euro'luk ticari ortaklık!

Almanya tarafından 12 bakanlığın katılımıyla gerçekleştirilen hükümetler arası görüşme sonrası ekonomi, teknoloji, sanayi, ham madde gibi alanlarda hacmi milyarlarca Euro tutarında devlet anlaşmaları da imzalandı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi!

İdris Güllüce Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi gerçekleştiriyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı “Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi” kapsamında Almanya ve Hollanda’yı ziyaret etti.

almanya laminat parke üretimi Haberi

almanya laminat parke üretimi

Almanya’dan dampingli ithalat fiyatının yerli üretim fiyatını yüzde 5.75 baskı altına aldığı da ortaya çıktı.  Ekonomi Bakanlığı’nın, İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği’ne göre Almanya menşeli “laminat parke” ithalatı konusunda Kastamonu Entegre Ağaç, Yıldız Entegre Ağaç ile Çamsan firmaları tarafından yapılan başvuru üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.  Buna göre, Almanya’dan laminat parke ithalatında metrekare başına sıfır ile 1,05 dolar arasında değişen tutarlarda damping uygulanmasına karar verildi. Almanya menşeli ithalatın genel ithalattan aldığı paylar 2010’da yüzde 45, 2011’de yüzde 69, 2012’de yüzde 77 ve 2013’ün ilk 9 ayında yüzde 78 oldu. Ayrıca Almanya’dan dampingli ithalat fiyatının yerli üretim dalının olması gereken fiyatını yüzde 5.75 baskı altına aldığı ortaya...