03 / 05 / 2024

almanya şatoları 2015

almanya şatoları 2015

ABD'li yapım şirketi Disney'in vizyona giren filmi Cinderella gişeleri zorlarken, İngiliz Daily Mail gazetesi Cinderella, Uyuyan Güzel, Küçük Deniz Kızı gibi fantastik yapıtlara ilham kaynağı olan dünyanın dört bir yanındaki şatoları tanıttı.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Almanya'da ev kazaları trafikten üç kat daha fazla can aldı!

Almanya'da 2015 yılında ev kazaları trafik kazalarından neredeyse üç kat daha fazla can aldı. Bir yılda meydana gelen ev kazalarında 9 bin 815 kişi hayatını kaybetti. Bu bir önceki yıla oranla yaklaşık 800 kişilik bir artışa işaret ediyor.

Almanya'da iflaslardan en çok etkilenen sektör inşaat oldu!

Almanya'da 2016'nın ekim ayında bin 621 işletme iflas açıklarken, 2015 yılının aynı ayına kıyasla iflaslar yüzde 18,8 geriledi.Almanya'da iflaslardan en çok etkilenen sektör inşaat oldu!

Almanya'da Aralık ayında inşaat üretimi yüzde 0,2 geriledi!

Almanya'da sanayi üretimi Aralık 2015'te aylık bazda yüzde 1,2, yıllık bazda 2,2 azaldı. Almanya'da, aralık ayında enerji üretimi yüzde 3, inşaat üretimi de yüzde 0,2 geriledi.

Genitec, Ceramitec 2015’e damgasını vurdu!

Genitec, Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Uluslararası Seramik Endüstrisi Fuarına katıldı. Genitec, sektöre damga vuracak ve son teknolojilerle ürettiği yeni makineleri tüketicilerin beğenisine sundu.

ÇTSO üyelerini Almanya'ya götürdü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Getron Almanya ofisi ile Avrupa’ya açıldı!

Bilişim 500 listesinde Türkiye Merkezli Yazılım Üreticileri arasında 45. sırada bulunan Getron Bilişim Hizmetleri A.Ş.’nin Almanya ofisi, Haziran 2015 itibariyle Dresden şehrinde faaliyete geçti.

İstanbul 2015 yılında gezilecek 25 şehir listesinde ilk sırada!

Almanya'nın popüler seyahat dergisi "Travelbook" tarafından hazırlanan "2015 yılında gezilecek 25 şehir" listesinde İstanbul birinci sırada yer aldı. Aynı ankette Göreme de sekizinci sırada yer aldı.

Seramiksan, Vitrifiye koleksiyonunu ISH Frankfurt 2015’te sergiledi!

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergiledi.

Almanya'da inşaat sektörü uçuşa geçti!

Göçmen sayısının artması ve düşük faizler Almanya'daki inşaat sektöründe patlama yaşanmasına yol açtı. Uzmanlar, 2015 yılında da yeni yapılacak ev sayısının 206 bine ulaşmasını bekliyor.

Seramiksan, Vitrifiye koleksiyonunu ISH Frankfurt 2015’te sergileyecek!

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergilemeye hazırlanıyor.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

almanya şatoları 2015 Haberi

almanya şatoları 2015
ABD'li yapım şirketi Disney'in vizyona giren filmi Cinderella gişeleri zorlarken, İngiliz Daily Mail gazetesi Cinderella, Uyuyan Güzel, Küçük Deniz Kızı gibi fantastik yapıtlara ilham kaynağı olan dünyanın dört bir yanındaki şatoları tanıttı. Almanya'nın Bavyera eyaletinde yer alan Neuschwanstein Şatosu ihtişamı ve güzelliği ile Disney'in Uyuyan Güzel animasyon filmindeki kaleye ilham kaynağı olmuş. Bu şato Disneyland'ın da sembolünde yer alıyor. Küçük Deniz Kızı'nda Prens Eric'in kalesi Fransa'daki Mont Saint-Michel adasınden esinlenilirken, Pamuk Prenses'teki kraliçenin sarayının esin kaynağı ise İspanya'daki Segovia...