29 / 04 / 2024

Alo tapu destek hattı numarası

Alo tapu destek hattı numarası

Tapu randevu alma işlemi, internet üzerinden online bir şekilde yapılabiliyor. Alo tapu destek hattı ile de tapudan randevu alınabiliyor. Peki, Alo tapu destek hattı numarası kaç?

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Tapu ve Kadastro'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na tüm taşra teşkilatlarıyla destek vereceklerini açıkladı.

Yabancıya konut satışında tapu şartı kalktı!

Gayrimenkule önemli bir destek daha geldi. Artık yabancı yatırımcının konut satışında vatandaşlık hakkı kazanabilmesi için tapu yerine satış sözleşmesi de yetecek...

Tapuda beklemeye 'ALO 181' ile son verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, tapu ve kadastro işlemlerinin daha hızlı ve daha kolay yapılabilmesi için "ALO 181 Tapu ve Kadastro Hattı" üzerinden 3 yılda 542 bin 950 vatandaşa hizmet verildi.

Aksaray'da tapu sorunu çözülecek!

Tapu töreninde yaptığı konuşmada referanduma destek veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tapu sorunun çözüleceğini dile getirdi.

FU Gayrimenkul'den Sağlam Tapu desteği!

FU Gayrimenkul, Sağlam Tapu ile gayrimenkul satın almak isteyenlerin tapu işlemlerinin, kuralına uygun şekilde gerçekleşmesine destek sağlıyor. FU Gayrimenkul, gerekli işlemlerin süreçlerini yönetiyor.

Alo 181'e en çok kentsel dönüşüm soruldu!

Vatandaşların kentsel dönüşüm, tapu ve kadastro, çevresel konularda soru ve sorunlarının çözüm merkezi Alo 181 hattı oldu.

Batman İluh Deresi ve taziye evi için destek çağrısı!

Batman 19 Mayıs mahalle muhtarı Mehmet Kolaldıran Batman Gazetesi'ne röportaj verdi. Mehmet Kolaldıran Tapu, İluh deresi ve yapımına yeni başlanan taziye evi için destek istedi.

İzmir Tapu Müdürlüğü yeni binasına taşınmalı!

Geçtiğimiz hafta İzmir merkezine taşınan Gündoğan Oto ve Emlak'ın sahipleri Sümeyra Gündoğan ve Fatma Kaplan, Tapu Müdürlüğü'nün yeni bir binaya taşınması fikrine tam destek verdi.

İnternet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

Tapu dairesinde taşınmaz tapu devir işlemleri için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Tapu dairesindeki işlemler için Alo 181 hattından ya da internetten randevu alınabiliyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır?

ALO 181'de son zamanlarda sorulan sorular neler?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi “ALO 181”i vatandaşlar en çok kentsel dönüşüm için aradı. Hattı en çok kentsel dönüşüm ve tapu kadastro uygulamalarına ilişkin konularda bilgi edinmek için arıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alo 181 hattı hizmeti vatandaşları memnun ediyor!

Kuruluşunun 3. yılına giren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu Kadastro Çağrı Merkezi ALO 181 verdiği hizmetle vatandaşın takdirini kazandı.

Tapu Kadastro Alo 181 hattı yoğun ilgi görüyor!

2014 yılı Eylül ayından bu yana tapu ve kadastro konusunda vatandaş aramalarını karşılamaya başlayan Tapu Kadastro Çağrı Merkezi Alo 181 hattından nisan ayında 11 bin 940 kişi hizmet aldı.

Alo tapu destek hattı numarası Haberi

Alo tapu destek hattı numarası

Alo tapu destek hattı numarası!

Tapu daireleri randevu sistemi ile çalışıyor. Bu nedenle tapu işlemlerinin gerçekleşebilmesi için tapu dairesine gitmeden önce randevu alınması gerekiyor. 


Randevu alma işlemi, internet üzerinden yapılabiliyor. Bunun için, "onlinerandevu. tkgm.gov.tr" adresine giriş yapılması gerekiyor.


Tapu randevusu seçilen tarihte, uygun bir saat aralığında, TC Kimlik ve Tapu Senet Bilgilerine göre müdürlük kontenjanına göre alınabiliyor.


TC Kimlik ve Tapu Senet bilgileri uyumu kontrol edilmekte ve eşleme durumunda randevu veriliyor. Bu eşleştirme T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bilgisayar sistemi üzerinden yapılıyor. 


Alo tapu destek hattı ile de tapudan randevu alınabiliyor. Peki, Alo tapu destek hattı numarası kaç?


Alo tapu destek hattı numarası ALO 181'dir. Tapu çağrı merkezi vatandaşlara 7/24 hizmet veriyor.


Randevu alma işlemi sırasında Nüfus Cüzdanı ve Tapu Senedi...