05 / 05 / 2024

ALOSBİ satış

ALOSBİ satış

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Atıl Akkan yılın ilk yarısında dünyaya örnek olacak bir başarıya imza attıklarını belirterek yatırımcılara seslendi: "Yer almakta sakın geç kalmayın"

ALOSBİ, 6 ayda 85 firmaya 1 milyon 300 bin metrekarelik arsa satışı gerçekleştirdi!

Geleceğin parlak bölgeleri arasında yerini alan ALOSBİ, 6 ayda 85 firmaya 1 milyon 300 bin metrekarelik arsa satışı gerçekleştirdi. ALOSBİ Başkanı Atıl Akkan, "Büyük parsellere talep fazla" dedi.

İzmir'de aylık 50 bin TL gelirli satılık fabrika

İzmir Aliağa Organize Sanayi Bölgesinde(ALOSBİ) Bölge girişinde 500 metre mesafede ve anayol üzerinde bulunan fabrika satılığa çıkarıldı

İzmir'de aylık 50 bin TL gelirli satılık fabrika

İzmir Aliağa Organize Sanayi Bölgesinde(ALOSBİ) Bölge girişinde 500 metre mesafede ve anayol üzerinde bulunan fabrika satılığa çıkarıldı

Hurriyetemlak.com satılık konut portföyü şimdi garantimortgage.com`da!

Hurriyetemlak.com ve Mortgage uzmanı Garanti, satılık ev arayanlar için yeni ve farklı bir hizmet başlattı.

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

ALOSBİ satış Haberi

ALOSBİ satış


ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan, PETKİM ve TÜPRAŞ gibi tesisler nedeniyle hammaddeye yakınlık, lojistik avantajlar, yatırımcıya sundukları ideal koşullar nedeniyle bölgeye yerli ve yabancı firmaların ilgisinin arttığına dikkat çekti. Son iki ayda 64 firmaya tapu verdiklerini aktaran Akkan, “Bu firmalara toplamda, 930 bin metrekare arsa verdik. ALOSBİ’nin büyüklüğü 9.5 milyon metrekare. Bunun 4 milyon 3 bini parsellerden oluşuyor. Burada hem yeni, hem de eski katılımcılar var. Ama genel olarak bizi tercih edenler büyük metrekarelerde yer alıyor. Bunların başında Dayan Kimya, Bağ Yağları, Akdeniz Kimya, Terbay, Güngör Plastik ve Eltaş Trafo geliyor. Bölgenin dışında başka kentlerden de yatırımcılar bizi tercih ediyor. Kayserili Çinkom A.Ş. de yatırım için ALOSBİ’yi seçti. Çinkom, demir çelik tesislerinin bacasından çıkan küllerden çinko üretecek. Bunların...