18 / 07 / 2024

Alp Kargı kim

Alp Kargı kim

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kargı, ''İlçemizde ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor'' dedi.

Amasya Merzifon'un projeleri masaya yatırıldı!

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, bölgedeki projeler ve yatırımlarından bahsetti. İşte ilçenin yatırım programı...

Merzifon Belediye Meclisi'nin Haziran gündeminde imar var!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, meclisinin 07 Haziran 2016 Salı günü saat 18:00’de yapacağı 2016 Haziran ayı olağan birleşimine ait meclis gündemini açıkladı.

Merzifon Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binası açıldı!

Programda ayrıca Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Alp Kargı Merzifon'daki müteahhitleri uyardı!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon’da inşaat sektöründe mesai harcayan müteahhit, mühendis ve mimarlarla Kültür Cafe’de daha düzenli bir yapılanma ve çalışma ortamının sağlanması konusunda bir araya geldi.

Merzifon'da ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor!

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kargı, ''İlçemizde ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor'' dedi.

Alp Kargı: İnşaat başlamadan 5 bin TL bile vermeyiz!

Alp Kargı; “Fakülte için belediye meclisinin aldığı bir karar var fakat Üniversite Rektörlüğü tarafından fiilen yatırıma alınmış bir proje ortalıkta yokken bir şey yapmamız mümkün değil.” dedi.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak. Şirket yönetim kurulunu yayınladı.

Ümit Alp: Uşak'taki 80 bin binanın 40 bini yıkılmalı!

Yapı denetim uzmanı inşaat mühendisi Ümit Alp, Uşak'ta 80 bin binadan 40 bininin yıkılması ve yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Alp, 40 bin çürük binanın ekonomik maliyetinin 4 milyar lira civarında olduğunu söyledi.

Alp Gürkan kimdir?

Soma Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan kimdir? Alp Gürkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alp Gürkan, Soma Holding'i ne zaman kurdu? İşte Soma Holding Alp Gürkan...

Alp Kargı kim Haberi

Alp Kargı kim
Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kültür Kafe'de organize edilen toplantıda konuşan Başka Kargı, "2016 yılı içerisinde inşaat sektöründe faaliyet gösterenlerin çevre temizliğine daha fazla dikkat etmenizi istiyorum. Artık kötü tabloya müsaade etmeyeceğiz. İlgili birimlerimiz devreye girecek." dedi. Çevre temizliği ve düzeni hususunda hassas olduğunu aktaran Kargı, "Şehrimize yaptığınız işlerle katkı sunuyorsunuz. İlçemizde ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor. Bizim için her biriniz çok önemlisiniz. İnşaatlarımızın çevreye karşı yaratığı kötü bir görüntü var. Çok ciddi önlem almanızı istiyorum. Bizim için önemlisiniz ama 55 bin insanımızda önemli. Modern bir kente yaşıyoruz. İnşaatların çevresinde bize yakışmayan görüntüler var. Hepinize objektif şekilde yaklaşmaya çalışıyorum. Bu yıl çok daha derli, toplu inşaatlar...