12 / 05 / 2024

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Fidan, Davut Yağız, Savaş Yağız tarafından kuruldu.

Neva Yalıkavak nerede?

Neva Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Neva Yalıkavak projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Neva Yalıkavak fiyat!

Neva Yalıkavak fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Neva Yalıkavak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyide Zerrin Hüsrevoğlu ve Haluk Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Sultangazi Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi açıldı!

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016!

6 blokta 258 daireden meydana gelen Arkadya Göksu Evleri Alpak ve Neva Prestij Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Arkadya Göksu Evleri fiyatları 2016...

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kaya Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Özgül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu.

Armonia aile rezidansı kavramını Ankara'ya getirdi!

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, Ankara Eryaman'da 660 konutluk Armonia Residence projesini hayata geçiriyor.

Alpak Neva, Ankara'ya aile rezidansı konseptini kazandırdı!

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, yeni projesini duyurdu. Kurucu ortağı Mehmet Öztürk projelerle 'aile rezidansı' kavramını Ankara'ya kazandırdıklarını belirtti.

Neva İnşaat Bostancı'yı dönüştürüyor!

Burger House markasını Türkiye'ye kazandıran ve aynı zamanda İngiltere'de TJ's BURGER markasının da sahibi olan Kemal Gürer'in kurduğu Neva İnşaat kentsel dönüşüm le ilgili Bostancı'da proje üretiyor.

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk Haberi

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk

Mehmet Öztürk. "Yeni nesil bundan 20 yıl önceki Türkiye'de yaşamıyor. Türkiye her geçen gün büyüyüp gelişen bir ülke oldu. İmkanların artmasıyla ihtiyaçlar da aitti. İhtiyaçlarda tercihleri belirliyor.Gençler Avrupa'nın yaşam biçimini benimsedi. Bunu giyimden mobilyaya kadar her alanda görebiliyoruz. Dolayısıyla daha modem, günlük hayatın içinde vakitlerini çok almayacak, yaşamlarını kolaylaştıracak olan küçük konutlarda yaşamlarını sürdürmek istiyorlar" dedi. 


Öztürk : "Örneğin İncek bölgesinde 1 + 1 daire 350 bin TL'ye alınıyor ve bin liraya kiralanıyor. Eryaman'da bu fiyata 3 daire satılıyor. Ancak kira getirişi biner TL'den toplam 3 bin TL oluyor. Eryaman, lokasyon olarak gelişen bir bölge. Metro ile ulaşım artık çok kolay, şehir merkezine kısa sürede erişilebiliyor. Son yıllarda Ankara dışından çok talep görüyor. Başkent'te görev yapacak tüm memurlar ille önce...