05 / 05 / 2024

Alparslan Cemail Batuk özgeçmiş

Alparslan Cemail Batuk özgeçmiş

Alparslan Cemail Batuk, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Alparslan Cemail Batuk kimdir? Alparslan Cemail Batuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Alparslan Cemail Batuk...

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı.  

Bakan Bayraktar açıkladı! Altın üretiminde yıllık hedef 100 ton!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretiminin senelik 100 tona ulaşmasının hedeflendiğini açıkladı.

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! Kredi kartı kullanımları kısıtlanacak! 

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon Türk Lirası'na kadar geldi. Bu kapsamda, açıklama yapan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartına düzenleme yapılabileceğini kaydetti ve konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Kredi kartında flaş düzenleme! Kısıtlanıyor mu? Ekonomistler olasılıkları peş peşe sıraladı

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartı kullanımındaki artışlara dikkat çekerek düzenleme gelebileceğini açıkladı.

Bakan Bayraktar açıkladı! Doğalgaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Bayraktar'ın açıklaması ve haberin detayları...

Bakan Bayraktar'dan açıkladı! Yaz saati uygulaması sürecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaz saati uygulamasının sene boyunca devam etmesinin daha faydalı olacağını kaydederek, kış saatine geçilmeyeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Alihafızoğlu tarafından kuruldu.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme! Yeniden açılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme müjdeyi duyurdu. Bakan Bayraktar Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Alparslan tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Codigo Group İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Codigo Group İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Alabsi, Hakem Kourdı, Kays Alamır ve Muhammed Bahadd Hocazede ortaklığında kuruldu.

Alparslan Cemail Batuk özgeçmiş Haberi

Alparslan Cemail Batuk özgeçmiş

Alparslan Cemail Batuk kimdir?

Alparslan Cemail Batuk, 19 Ağustos 1974 İstanbul doğumlu. İtalyan Lisesi 1993 mezunu olan Alparslan Cemail Batuk, 1998 yılında ise İstanbul Üniversitesi Elektronik Mühendisliğini bitirdi.


Daha sonra 1998 - 1999 yıllarında İstanbul Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansı yaptı. 2000 yılında ise Bank Ekspress'te stajını tamamladı.


Alparslan Cemail Batuk, Logos Portfoy Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesidir.


Alparslan Cemail Batuk, 2015 yılında Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı oldu.


Alparslan Cemail Batuk evli ve 2 çocuk babasıdır.



Nurol GYO Genel Müdür Yardımcısı A. Cemail Batuk...