02 / 05 / 2024

Alpcansın Yapı nerede

Alpcansın Yapı nerede

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Timur Alperen Adan tarafından kuruldu.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Timur Alperen Adan tarafından kuruldu.

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Uğur Yüce: Ordu'da yeni imar planının yapılması şart!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu'da emlak fiyatlarında yaşanan artışın yeni imar planının yapılmamasından kaynaklandığını ve yeni bir imar planı yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekimi bugün yapılacak!

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekimi bugün yapılacak. Toplam 39 adet dairenin satışa sunulacağı projede konutların satış fiyatları 68 bin 37 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekilişi yarın yapılacak!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekilişi yarın yapılacak. Toplamda 148 adet konutun satışa çıkarılacağı projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün yapılacak!

Adana Yüreğir Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile adaiçi ve genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

Taşkın yapı zamanaşımı süresi!

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı zamanaşımı süresi nedir?

Taşkın yapı dava dilekçesi örneği!

Taşkın inşaat nedeniyle tapu tescil davası da açılabiliyor. Dava için bir dilekçe ile mahkemeye müracaat ediliyor. Peki, taşkın yapı dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte taşkın yapı dava dilekçesi örneği..

Taşkın yapı davası nasıl açılır?

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı davası nasıl açılır?

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

Köyceğiz'de TOKİ konutlarının yapımı için imza atıldı!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde toplu konutların yapımı için imzalar atıldı. Köyceğiz Mal Müdürlüğü'ne ait olan tapunun mülkiyeti düzenlenen imza töreniyle TOKİ yetkilileri aracılığı ile devri yapıldı.

Alpcansın Yapı nerede Haberi

Alpcansın Yapı nerede

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Timur Alperen Adan tarafından kuruldu. 


Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Her türlü devlet daireleri, belediyeler, iktisadi devlet teşekkülleri ile resmi ve özel müesseseler ve şahıslardan eksiltme ve teklif verme yolu ile inşaat ve taahhüt işleri almak, yapmak ve kontrollük hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Rüzgarlıbahçe Mah.Kavak Sk. No:12/9...