02 / 05 / 2024

Alpcansın Yapı

Alpcansın Yapı

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Timur Alperen Adan tarafından kuruldu.

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Timur Alperen Adan tarafından kuruldu.

Seyhan Sera Park'taki ticari alanın yapı ruhsatı iptal edildi!

Seyhan Belediyesi, vatandaşların uyarısını dikkate almayınca devreye idare mahkemesi girdi. Sera Park’ın önüne yapılan ve çok sayıda işyerinin bulunduğu ticari alanın yapı ruhsatı iptal edildi.

Adıyaman Koçali Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman-Kahta (Koçali Barajı ve Sulaması) (GAP) Projesi Kapsamındaki Koçali Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Alaybey tramvay hattının yapım çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka tramvay projesinde, Alaybey hattının yapım çalışmalarına başladı. Belediye, kent içi trafiğini rahatlatacak, metro ve banliyö sistemini tamamlayıcı nitelikte olduğunu belirtti.

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı!

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kent meydanındaki çalışmaları inceledi.

Çorum Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 440 dükkanın yapımı son aşamada!

Çorum Küçük Sanayi Sitesi, Yaydiğin Köyü Yolu’nda inşaatı devam eden 440 işyerinin yapımı son aşamada. Dükkânların yapımı tamamlandığında Aşağı Sanayi’de faaliyet gösteren esnaf, bu dükkânlara taşınacak.

Şehirlerin master planlarının yapılması sektör için önemli!

MÜTEAHHİTLER Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentlerin master planlarının yapılmasının sektör için büyük önem taşıdığını söyledi.

Emlak Konut Ankara'daki 423 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu'nda yapılan toplu konut uygulaması kapsamındaki 427 adet konut ve 5 adet dükkanın yapı ruhsatını aldı.

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu.

Ata GYO Lüleburgaz'daki arsasının yapı ruhsatını aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kırklareli Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi'ndeki 145 ada ve 52 nolu parselde kayıtlı arsanın yapı ruhsatını aldı. Arsa 4 bin 388 metrekare alana sahip.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı. Projenin arsası Emlak Konut ihalesinden 700 milyon lira teklifle almıştı.

Van Halilağa'daki parkın yapım çalışmaları neden durduruldu?

Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak. Ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar varan taksit sağlanan projede 500 adet daire emekli kategorisinde satışta.

Alpcansın Yapı Haberi

Alpcansın Yapı

Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Timur Alperen Adan tarafından kuruldu. 


Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Her türlü devlet daireleri, belediyeler, iktisadi devlet teşekkülleri ile resmi ve özel müesseseler ve şahıslardan eksiltme ve teklif verme yolu ile inşaat ve taahhüt işleri almak, yapmak ve kontrollük hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Alpcansın Yapı Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Rüzgarlıbahçe Mah.Kavak Sk. No:12/9...