14 / 05 / 2024

Alper Arıcak

Alper Arıcak

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Alper Arıcak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Lokman Otelcilik ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lokman Otelcilik ve Gayrimenkul Limited Şirketi, Alper Arıcak, Arzu Kesici tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Eylül 2013 tarihinde Ortaköy, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Arçelik'ten Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı geldi! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim başlattı. Sıcak hava fritözü, robot süpürge, Türk kahve makinesi, buharlı ütü, blender ve daha birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte indirimli Arçelik küçük ev aletleri ve fiyatları...

Arçelik K 3283 IN Çelik Çay Makinesi bin 599 TL! Özellikleri neler? 

Arçelik K 3283 IN elektrikli çelik çay makinesi 1.7 Lt su haznesi ve 0.7 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliğiyle dikkat çekiyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Alper Yıldız, Sound Ankara ile eğlence hayatının nabzını tutacak!

YC Yatırım A.Ş kurucularından Alper Yıldız, Ankara'ya şu ana kadar yeme içme, sağlık-kozmetik ve inşaat alanlarında yaptığı yatırımlarla gündeme gelen genç ve başarılı bir yatırımcı.

Denizli Kale Çarşı Meydanı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesindeki Kale Çarşı Meydanı'nda yapılan üstyapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan, Kale'nin girişinden belirli bir noktaya kadar üstyapı, kaldırım ve sıcak asfaltla beraber tamamladıklarını anlat

Yalova’da 17 köy yolu sıcak asfaltla kaplanacak!

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, 2016 yılında yapılacak 30 kilometre sıcak asfalt çalışmasına 2015 yılından başladıklarını söyledi.

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haydar Alper Kömürcü tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Alper Arıcak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İncek Prestij, kadınların gönlünü mutfaklarla fethetmeyi başarıyor!

İncek Prestij projesi teknolojik ürünlerle donatılan lüks mutfaklarla kadınlarının kalbini fethetmeyi başarıyor. Misafir gelene kadar yemeği sıcak tutan ' saklama ünitesi ' de bunlardan biri...

Sakarya 2. Cadde Çarşamba günü trafiğe açılıyor!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar," kontrollü dönel kavşak projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Yol düzenlemesi kapsamında arterde sıcak asfalt çalışmalarımıza da start verdik. Güzergah yeni haliyle Çarşamba günü trafiğe açılacak” dedi.

Alman İnşaat satış sorumlusu arıyor!

Alman İnşaat; Gebze-Çayırova lokasyonunda yer alan konut projesinde görev alacak en az 2 yıl konut satışında deneyimli, konuşması düzgün, sıcak kanlı, pozitif enerjili, ikna yeteneği yüksek, pes etmeyen, bayan satış sorumlusu arıyor...

Alper Arıcak Haberi

Alper Arıcak

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Alper Arıcak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu. 


Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE OTELCİLİK 1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için...