23 / 07 / 2024

Alper Derinboğaz mimarlık ödülü aldı

Alper Derinboğaz mimarlık ödülü aldı

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Bema Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bema Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alper Şener Karabulut tarafından kuruldu.

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi kuruldu!

Fouridea Mühendislik Mimarlık Dış Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özhan, Aslısetenay Koçdar ve Mehmet Celalett Cihan ortaklığında kuruldu.

Kaad İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaad İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Alper tarafından kuruldu. 

Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ptm Peyzaj proje Mimarlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün Engin Aktaş ve Alper Öztürk ortaklığında açıldı.

4Faz Tasarım Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

4Faz Tasarım Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nüvir Sevüktekin ve Tuğba Alper ortaklığında kuruldu.

Alberan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alberan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Alper Duran ve Zehra Duran tarafından kuruldu. 

2AR Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

2AR Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Rozan Orhan ve Alper Yakut imzasıyla kuruldu.

GM Girişim Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GM Girişim Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Alper Kurtarmış, Zelküf Erden, Ebuzer Çorakli ortaklığıyla 10 bin 500 TL sermaye ile 1 Haziran'da Silivri'de kuruldu.

Alper Derinboğaz mimarlık ödülü aldı Haberi

Alper Derinboğaz mimarlık ödülü aldı


Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü. Dünyanın birçok ülkesinden, mimari, iç mimari ve masterplan ölçeğinde, 500’den fazla projenin katıldığı The Plan Awards 2015‘te Office Central, Aktif Strüktürler, CT Hukuk Bürosu ve Bolayır Evi projeleriyle finale kalan Derinboğaz, “İnovatif Mimarlık” kategorisinde büyük ödülü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.


The Plan Awards 2015’te, toplam 18 farklı kategoride finale kalan projeler, 19-20 Mayıs tarihlerinde Avrupa’nın en büyük kongre merkezlerinden biri olan MiCo Milan’da gerçekleştirilen 2015 International Architecture Forum Perspective’de, uluslararası duayen mimarlardan ve tasarımcılardan oluşan 81 kişilik jüri karşısında yarıştı.


Kentle Bağ Kuran Kompleks: Office Central


Salon Architects’in...