28 / 04 / 2024

Alper Evrensel ev

Alper Evrensel ev

Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Bu hayali gerçekleştirmek isteyenlerin çoğu çareyi banka kredilerinde buluyor. Maddi yük ve ipotek altına alınan uzun yıllar insanların psikolojilerini bozabiliyor

Kira sözleşmelerinde bilinmesi gereken çok gizli sırlar: Kiracılar ve ev sahipleri için hayati ipuçları!

Avukat Ali Alper Tüfekçi, kiracıların ve ev sahiplerinin bilinçli olmasının kira sürecini uyumlu hale getireceğini vurguluyor. İşte ayrıntılar...Hemen tıklayın...

Alper İnşaat Selective Port'tan 2 bin 850 liraya bahçeli ev kampanyası!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Selective Port'ta 3 bin 60 liraya bahçeli ev sahibi olabilirsiniz!

Alper İnşaat tarafından Pendik'te inşa edilen Selective Port projesinde kampanya ile 3 bin 60 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 060 lira taksitle bahçeli ev sahibi olabilirsiniz.

Alper İnşaat’tan 3 bin 60 liraya bahçeli ev kampanyası!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 060 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Selective Port'ta 3 bin 180 lira taksitle ev sahibi olunuyor!

Selective Port’ta 3+1 dairelerde 2016 boyunca ayda sadece 3 bin 180 lira taksitle ev sahibi yapıyor. Proje Alper İnşaat tarafından Pendik’te yükseliyor.

Alper İnşaat Şubat kampanyasıyla ev aldırıyor!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta 3+1 dairelerde 2016 boyunca ayda sadece 3 bin 180 lira taksitle ev sahibi yapıyor.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Selective Port'ta 2 bin 850 liraya ev kampanyası!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2bin 850 lira taksitle ev sahibi yapıyor.

Alper Evrensel: Ev almadan önce doktora gidin!

Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Çok borcun ruh sağlığını etkilediğini söyleyen Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, 'ev almadan önce doktora gidin' dedi.

Alper Evrensel: Ev alırken ince eleyip, sık dokuyun!

Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Bu hayali gerçekleştirmek isteyenlerin çoğu çareyi banka kredilerinde buluyor. Maddi yük ve ipotek altına alınan uzun yıllar insanların psikolojilerini bozabiliyor

Makyol Yaşam'da yüzde 100 ev konseptiyle satışlar 3 ayda yüzde 40'a ulaştı!

Yüzde 100 ev konseptiyle inşa edilen Makyol Yaşam projesinde satışlar tüm hızıyla sürüyor. Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, hem Makyol Yaşam projesi hem de yeni projelerle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Alper Tüfekçi: Türkiye tekrar bir sıçrama yaşamazsa bu konut fiyatları korunur!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Makyol İnşaat Alper Tüfekçi, 2014 yılının ikinci yarısında konut fiyatlarının ne seviyelerde seyredeceğinden bahsetti...

Alper Evrensel: Ev almadan önce ruhsal olarak buna hazır olmalı!

Üsküdar Üniversitesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, ev alacaklara önerilerde bulundu. Evrensel "Ev almadan önce ruhsal olarak buna hazır olmalı ve etraflıca konuyu analiz etmeli" dedi

Alper Evrensel ev Haberi

Alper Evrensel ev

Kirada oturan kişilerin her an ev sahibi tarafından çıkarılma riski ile karşı karşıya olduğunu düşündüğüne dikkat çeken Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, bu durumun kaygıyı yükselttiğini söyledi. Günümüzde ev sahibi olmanın maddi külfet altına girmeyi gerektirdiğine dikkat çeken Evrensel, bu külfetin doğurduğu kaygıların olduğunu belirterek terazinin iki kefesine iki durumu koyan kişilerin tercihini daha çok ev almaktan yana kullandıklarını dile getirdi. Yrd. Doç. Dr. Evrensel, ev almadan önce ince eleyip sık dokumak gerektiğini hatırlatarak ruh sağlığının bozulmaması için şu uyarılarda bulundu:

* Ev alma kararını vermeden önce ruhsal olarak buna hazır olmak ve etraflıca konuyu analiz etmek gerekmektedir. Zira altına girilen maddi yük ve ipotek altına alınan 10-15 yıllık zaman insanların psikolojilerini bozabiliyor.

* Ev satışı ile ilgili piyasada...