18 / 07 / 2024

Alper Özen

Alper Özen

Günker İnşaat Anonim Şirketi, Alper Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kuruldu.

Günker İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günker İnşaat Anonim Şirketi, Alper Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kuruldu.

Alper Altınok: Her yaptığımız bina için bağış yapıyoruz!

Alper Altınok Çanakkale'de tadilat dekorasyon, müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri sunan Altınok Yapı sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Alper İnşaat Selective Port daire fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Alper İnşaat Selective Port daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.

Alper Taşdelen Çankaya projelerini inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediye meclis üyeleriyle yaptığı inceleme gezisinde Çankaya'nın dört bir yanında devam etmekte olan ve eylül ayında açılmaya hazırlanan tesis ve parkları tanıttı.

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Süzen tarafından 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Alper Group İnşaat Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Alper Group İnşaat Restorasyon Limited Şirketi Uğur Özbodur tarafından 400 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Sarıyer'de kuruldu.

2004 yılında İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş!

2004 yılında Yapı Kredi ve Koray işbirliği ile Kemerburgaz'da Göktürk mevkinde inşa edilecek İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş. Sitede yer alan konutlar bin dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

İşte 20 yılda inşa edilen yüzen ev!

Wayne Adams (66) ve Catherine King (59) ‘’Freedom Cove’’ adını verdikleri bu evi 1992 yılında yapmaya başlamışlar. Bu devasa yüzen ev sanat galerisi, stüdyo, dans alanı ve 5 adet sera barındırıyor.

Alper Taşdelen: Bizim yapacağımız kentsel yenilemedir!

Çankaya Belediyesi, Seyrantepe, Zafertepe, Mimar Sinan, Boztepe, 50. Yıl ve Bademlidere mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Bizim yapacağımız kentsel yenilemedir" dedi

İşte Dubai'nin yüzen evleri!

Dubai, kapalı kayak merkezleri, dönen gökdelenler, mucize bahçeleri gibi müsrif olarak adlandırılabilecek projeleri ile ünlü. Fakat yepyeni projeleri olan ''Yüzen Denizatı'' istisnai olarak biraz daha abartılı...

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, İrfan Tan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs 2015 tarihinde Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Alper Özen Haberi

Alper Özen

Günker İnşaat Anonim Şirketi, Alper Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kuruldu. 


Günker İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...