07 / 05 / 2024

Alper Özer

Alper Özer

32 ülkede 65 üretim tesisinde ürettiği ürünleri dünya'nın birçok ülkesine tercih edilen Mapei son 2 yıldır var olduğu Türkiye pazarında liderliğe oynuyor. Mapei Genel Müdürü Alper Özer ile yalıtım ve boya ürünleri hakkında konuştuk.

Mapei Türkiye 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

Türkiye'nin sürekli gelişen ve buna bağlı olarak ihtiyaçları artan bir ülke olduğunu ifade eden Mapei Türkiye Genel Müdürü Alper Özer ile yatırım ve projeleri hakkında konuştu..

Mapei yalıtımda markalı projelerin tercihi oldu!

32 ülkede 65 üretim tesisinde ürettiği ürünleri dünya'nın birçok ülkesine tercih edilen Mapei son 2 yıldır var olduğu Türkiye pazarında liderliğe oynuyor. Mapei Genel Müdürü Alper Özer ile yalıtım ve boya ürünleri hakkında konuştuk.

Cenk Alper kimdir?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti. Peki, Cenk Alper kimdir? Cenk Alper, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cenk Alper..

Kordsa CEO'su Cenk Alper inşaat sektörüne giriyor!

Kordsa CEO'su Cenk Alper, özel bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

Fethiye Göcek yüzer iskele imar planı askıda!

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi, Muğla Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi kıyı şeridinde, "Yüzer İskele" amaçlı 1/5000 ölçekli ve ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Alper Gündoğan kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gündoğan kimdir? Alper Gündoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alper Gündoğan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Gündoğan..

Alper Derinboğaz ARCHMARATHON 2015’te finalist olacak!

Mimarlığı farklı sanat dallarıyla birlikte ele alarak nitelikli ve farklı projelere imza atan Alper Derinboğaz, Akdeniz ülkeleri kapsamında düzenlenen ARCHMARATHON 2015’te finalist olarak davet edildi.

1999 yılında Haliç'e yüzer otopark!

1999 yılında Eminönü'nün otopark sorununu çözmek için Haliç'e yüzer otopark yapılacakmış. 85 metre boyunda yapılacak ''yüzer otopark'' Ticaret Odası ile Zindan Han arasında yapılacakmış ve 300 araç kapasiteli olacakmış.

Alper Altınok: Her yaptığımız bina için bağış yapıyoruz!

Alper Altınok Çanakkale'de tadilat dekorasyon, müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri sunan Altınok Yapı sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Alper İnşaat Selective Port daire fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Alper İnşaat Selective Port daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.

Alper Taşdelen Çankaya projelerini inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediye meclis üyeleriyle yaptığı inceleme gezisinde Çankaya'nın dört bir yanında devam etmekte olan ve eylül ayında açılmaya hazırlanan tesis ve parkları tanıttı.

Alper Group İnşaat Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Alper Group İnşaat Restorasyon Limited Şirketi Uğur Özbodur tarafından 400 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Sarıyer'de kuruldu.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Otel projesi Süzer'den, yönetim Dedeman'dan!

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

Alper Özer Haberi

Alper Özer


32 ülkede 65 üretim tesisinde ürettiği ürünleri dünya'nın birçok ülkesine tercih edilen Mapei son 2 yıldır var olduğu Türkiye pazarında liderliğe oynuyor. Isı yalıtımı ve dış cephe boya alanlarında yüksek standartlı ürünleri ile inşaat sektöründe ilgi gören şirket özellikle markalı konut projelerinin tercihi haline geldi. 


Mapei'in kısa sayılabilecek bir zamanda pazarda yakaladığı başarıyı, kalite ürün ve satış sonrası verilen hizmetlere bağlayan Mapei Genel Müdürü Alper Özer ile yalıtım ve boya ürünleri hakkında konuştuk. 



- Mapei hangi ürün grubu ile ısı yalıtım ve boya konusunda hizmet vermektedir? 


Mapei olarak Wallmcrk Isı Yalıtım Sistemimizle müşterilerimize kaliteli ve sistem anlayışına tam olarak karşılık veren ürün grubumuzla hizmet vermekteyiz. Bu ürün grubumuz içinde kullanılan malzemeler ısı yalıtım uygulamasının her aşamasında, her türlü detayı çözebilecek çeşitlilikte, yüksek...