03 / 05 / 2024

Alper Talas

Alper Talas

Gülal Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Talas, Turan Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Garplı Sokak'ta kuruldu

Talas Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Talas Belediyesinin arsasına Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılacak olan Talas Yaşam Merkezinin temelleri yarın atılacak.

Talas'a sosyal yaşam merkezi ve meslek akademisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Talas’a yapılacak iki önemli yatırımın temellerini bu hafta atıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü atılacak.

Kayseri Talas'a yeni sosyal yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas'a yeni bir sosyal yaşam merkezi inşa ediyor.

Kayseri Talas Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ta inşa edilen yeni sosyal tesisi inceledi. Başkan Çelik tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Talas öğretmenevinde restorasyon devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas öğretmenevinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Talas Nisan ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Kayseri Talas Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Talas'ta kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları başladı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kentsel Dönüşüm ve İmar Revizyon planıyla ilgili vatandaşları bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Palancıoğlu, imar çalışmalarında son aşamaya gelindiğinin yakında birçok yerde kentsel dönüşümün başlayacağının müjdesini verdi.

Talas'ta imar planı süreci devam ediyor!

Talas'ta imar planı sürecinin devam ettiğini ifade eden Nevşehir Koruma Kurulu üyesi Hakan Yazar, "Talas'ın tarihi mirası çok eskilere dayanıyor." dedi.

Talas'ta imar revizyon çalışmaları tamamlandı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin 40 yıllık yapılaşmasını kapsayan imar revizyon çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

Kayseri Talas'ın imar planı revizyonu tamamlandı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin 40 yıllık imar revizyon çalışmalarını tamamladı.Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu çalışmalarla ilçenin kentsel dönüşüm sorununa da çare bulunacak.

Ata GYO, Talas'ta 565 bin TL'ye proje yaptıracak!

Ata GYO Kayseri ilinin Talas ilçesinde yer alan gayrimenkulünün kaba inşaatını 565 bin TL+KDV ile Gravis Yapı İnşaat'a yaptıracak.

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper Talas Haberi

Alper Talas

Gülal Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Talas, Turan Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Gülal Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Gülal Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Kavacık Mahallesi, Garplı Sokak,...