13 / 05 / 2024

Alperen Duymaz villası

Alperen Duymaz villası

Geçtiğimiz hafta öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, eşinin isteği üzerine Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Alperen Duymaz Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye ev kiraladı!

Geçtiğimiz hafta öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, eşinin isteği üzerine Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.

Sezen Aksu Göksu'daki villasını 5 milyon liraya satıyor!

Göksu Deresi'nin kenarında 4 yıl önce villa sahibi olan Sezen Aksu, dereden gelen kötü kokular nedeniyle villasını satma kararı aldı. Yeni sahibini bekleyen villanın değeri 5 milyon lira.

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sema Altunbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, 2.Hakan Sokak 'ta kuruldu.

John Cusack Malibu'daki villasını 13.5 milyon dolara satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu John Cusack Malibu'daki villasını satışa çıkardı. 3 yatak odası ve 3 banyo bulunan villa için 13.5 milyon dolar fiyat belirlendi. İspanyol mimarisiyle göz dolduran villa okyanusa sıfır konumda.

Asena Atalay, Beykoz Konakları’ndaki villasını kiraya verdi!

Kısa bir süre önce boşanan Asena Atalay ile Caner Erkin, boşanmalarına rağmen gündemden düşmüyor. Asena Atalay geçen yıl satın aldığı Beykoz Konakları’ndaki villasını 36 bin liraya kiraya verdi.

David Bowie'nin Mustique'deki villası haftalık 70 bin dolara kiralanıyor!

Kısa bir süre önce hayata veda eden efsane müzisyen David Bowie'nin Karayip adalarından Mustique'deki muhteşem villası kiraya veriliyor. Bowie'nin 26 yıl önce satın aldığı villanın bedeli ise haftalık 40 bin ile 70 bin dolar arasında değişiyor.

Türkan Şoray Bebek'teki villası için vergi ödemeyecek!

Vergi uzmanı Ahmet Karabıyık, son yazısında Türkan Şoray'ın son dönemde satma kararı aldığı villası için vergi ödemeyeceğine işaret etti ve nedenlerini sıraladı.

Berkay, Beykoz'daki villasına home club dekorasyonu yaptırdı!

Berkay, artık eğlenceye gitmiyor, eğlence onun ayağına geliyor! Beykoz'daki villasının bir odasını gece kulübüne çeviren popçu, kendi kulübünde çılgın partiler veriyor

Yağmur Ünal Etiler'deki villasının kapılarını açtı!

Uzaklarda Arama filminin yapımcılığıyla gündeme gelen Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray ile altlı üstlü oturduğu evinin kapılarını InStyle Home’un Mart sayısı için açtı. İşte Yağmur Ünal Etiler'deki villası...

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

Türkan Şoray Bebek'teki villasını 15 milyon TL'ye satıyor!

Türkan Şoray yıllardır yaşadığı, anılarla dolu Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı villasını satıyor. Üç katlı evine 15 milyon TL isteyen Şoray’ın bu kararı evde asansör olmadığı için aldığı öğrenildi.

Alperen Duymaz villası Haberi

Alperen Duymaz villası

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz, Kelkit’in daha küçük ve mütevazı bir evde yaşamak istediğini söylemesiyle aynı bölgede ev aramaya başladı. Ünlü oyuncu, arayışın ardında Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ankara’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in İstanbul’a tayin hakkı elde edebilmesi için nikâh masasına düğünden önce oturan çift, haziran ayında yapacakları düğün için hazırlıklara...