29 / 04 / 2024

Alperen İnşaat Sea Life iletişim

Alperen İnşaat Sea Life iletişim

Alperen İnşaat Asmalı Park Konakları'ndan sonra Beylikdüzü Kavaklı'da Sea Life projesine hazırlanıyor. Eston Villaları'nın yukarısında kalan Sea Life projesinde daireler deniz manzarasına sahip olacak. Projede satışlar yakın zamanda başlayacak...

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bbugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Seval Acar tarafından kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adel Mahmoud tarafından kuruldu. 

Bilyapı İnşaat'tan Blue Sea Gürpınar projesi geliyor!

Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'inde inşa edilen Blue Sea Gürpınar projesi Bilyapı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje 10 blok şeklinde inşa ediliyor.

Alperen Kentsel Yapı İnşaat Mühendislik Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Alperen Kentsel Yapı İnşaat Mühendislik Ve Gıda Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Kemal Bal imzasıyla kuruldu.

Sea Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ekrem Bilmez imzasıyla kuruldu.

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sema Altunbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, 2.Hakan Sokak 'ta kuruldu.

Sea Pearl Kuzu İnşaat satış ofisi!

Sea Pearl Kuzu İnşaat satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Ataköy'de yükselen Sea Pearl projesinde konut, otel ve ticari birimler olacak...

Alperen İnşaat Sea Life iletişim Haberi

Alperen İnşaat Sea Life iletişim


İstanbul, Sivas, Kayseri ve Rusya'da projeler inşa eden Alperen İnşaat, Beylikdüzü Kavaklı Yakuplu'da yeni bir projeye hazırlanıyor. Butik proje olarak tasarlanan yeni projenin adı Sea Life olacak. Sea Life projesi  5 katlı 3 blok olarak planlandı.


Sea Life projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleksler yer alıyor. 40 adet konutun yer alacağı projede teslimler inşaat başladıktan 18 ay sonra yapılacak. Projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanı olacak.


Sea Life projesi Eston Villaları ile Maya Cafe Restaurant arasında kalıyor. Arsa sahipleriyle anlaşması yapıldı. Projenin çizimleri yapılıyor. 2-3 ay içerisinde ruhsat işlemlerinin tamamlanması planlanıyor. Sea Life projesinde metrekare birim fiyatının 3 bin 200 TL'den başlaması öngörülüyor.




Tel: 0212 855 55 40

Web: