02 / 05 / 2024

alsacak otomatik otopark

alsacak otomatik otopark

Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor.

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

İzmir'e 10 yeni otopark müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

Malatya'ya asansörlü tam otomatik katlı otopark geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununa çözüm getirmek amacıyla asansörlü tam otomatik katlı otopark projesini hayata geçirecek.

BRN Mimarlık akıllı otopark tasarlıyor!

BRN Mimarlık’ın tasarladığı İzmir Otomatik Otopark, insansız mekanik kurgunun tasarıma yansımasını estetik bir dille vurgularken, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle ve kent dokusuna olan uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

Yeni İmar Kanunu ile otopark kapasitesi yüzde 50 artacak!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak..

Park sorununu otopark makineleri çözecek!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak. İşte çalışmalardaki son durum...

alsacak otomatik otopark Haberi

alsacak otomatik otopark


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de otomatik çok katlı otoparkı kente kazandıran ilk kamu kurumu oldu. Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor. 


Uyguladığı pek çok proje ile Türkiye’ye örnek olan İzmir, yine bir ilk imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, otomatik çok katlı otoparkı kente kazandıran ilk kamu kurumu oldu. Şair Eşref Bulvarı Alsancak Hocazade Camii karşısında bulunan 939 metrekarelik arsada kamulaştırma dahil toplam 20 milyon TL maliyetle “tam otomatik katlı otopark” inşa eden Büyükşehir Belediyesi, projedeki tam otomatik otoparkın mekanik sistem ve asansör montajını tamamlayarak testlere başladı. Otopark, Alsancak bölgesinin ihtiyacının karşılanması için 280 araç kapasiteli ve 11...