22 / 05 / 2024

Alşah Enerji iletişim

Alşah Enerji iletişim

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Burak Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar TL sermaye ile bugün Murat Burak Şahin tarafından kuruldu.

Kiptaş Çatalca Konutları iletişim!

180 blok şeklinde yükseldiği proje ulaşım bilgisine göre Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın yerde yer alıyor. Kiptaş Çatalca Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 414 98 98 olarak belirlendi.

Optimum, Kozzy ve Piazza'nın PR ajansı Team İletişim oldu!

Rönesans Yönetim A.Ş.’nin bünyesinde bulunan alışveriş merkezlerinin iletişim çalışmalarını bundan böyle Team İletişim ve Danışmanlık yürütecek.

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Asmaz Enerji İletişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 17 Mart 2015'te, 25 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Refika Özlem Asmaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Al Ajaji Blue Garden Evleri iletişim bilgileri!

Al Ajaji Blue Garden Evleri projesinde toplam 610 adet daire bulunuyor. 17 blok halinde yükselen proje 100 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. İşte Al Ajaji Blue Garden Evleri iletişim bilgileri...

Çalı Evleri Bursa projesi iletişim bilgileri!

Çalı Evleri projesi 22 adet bağımsız birimden oluşuyor. Proje toplam 675 metrekare alanda yükseliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Çalı Evleri Bursa projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Türkiye Müteahitler Birliği GTC İletişim ile çalışacak!

Türkiye Müteahitler Birliği GTC İletişim ile çalışacak. GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) Eylül 2014 tarihinden başlayarak stratejik iletişim danışmanlığını yürütecek.

Zorlu Enerji Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Burak Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

Anahtar Proje medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı!

Banu Ergin PR. portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor Kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yeniden yapılması planlanan binalara A'dan Z'ye hizmet sunan Anahtar Proje, medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı

Alşah Enerji iletişim Haberi

Alşah Enerji iletişim

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Burak Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu. 


Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a.    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. b.    Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. c.    Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve...