21 / 05 / 2024

Alsancak altyapı yenileme çalışmaları

Alsancak altyapı yenileme çalışmaları

Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

İzmir Metrosu'nda test çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metronun daha hızlı ve konforlu ulaşım hizmeti vermek amacıyla başlatılan sinyalizasyon altyapı yenileme projesindeki çalışmalarda sona geldi.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Taksim'deki nostaljik tramvayın altyapısı yenilenecek!

Taksim Meydanı ile Tünel arasında çalışan ve seferlerine ara verilen nostaljik tramvayın altyapı yenileme çalışmalarına başlandı.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Manisa İmrenler'in 40 yıllık altyapı sorunu tarih oldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü altyapı işlemleri kapsamında, Demirci’ye bağlı İmrenler Mahallesi’nin 40 yıllık sorunlu kanalizasyon ve içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Alsancak altyapı yenileme çalışmaları Haberi

Alsancak altyapı yenileme çalışmaları


Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı. İzmir'in Alsancak semtinde, geçen Ramazan Bayramı öncesi başlayan altyapı çalışmaları bitti derken semt halkı için ikinci bir çile başladı. Alsancak Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından geçici olarak asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlanınca tepkilere neden oldu. Semtte yaşayan vatandaş ve esnaf, aylarca çalışmaların bitmesini sabırla beklediklerini ve koca bir yazı toz toprak içinde geçirdiklerini belirterek, "Şimdi aynı çileyi ikinci kez tekrar yaşıyoruz. Yıllardır kurumlar arasındaki koordinasyonsuzluğun beledini biz ödedik. Yeniden kazılan yollarda yürümeyi bırakın kaldırımlardan bile geçmek için adeta cambazlık yapıyoruz" dedi.


 Yeni...