03 / 05 / 2024

Alsancak DeLuxe kimin

Alsancak DeLuxe kimin

Gözde Grubu tarafından inşa edilen Gözde Kuşadası Hastanesi 30 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçti. Gözde Grubu bu sefer konut projelerini basına tanıtmaya hazırlanıyor.

Afa Deluxe Bostanlı kimin?

İzmir Karşıyaka Bostanlı'da hayata geçirilen Afa Deluxe projesi 2018'in Eylül ayında teslim edilecek. Peki Afa Deluxe Bostanlı kimin?

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

MyWay Deluxe nerede?

Konut, mağaza ve kafelerden oluşan Alsancak MyWay Deluxe projesinde henüz fiyat ve ödeme planı netleşmedi. MyWay Deluxe projesi Gözde Grubu imzasına sahip. Peki MyWay Deluxe nerede?

MyWay Deluxe Alsancak satışları!

Ön taleplerin toplandığı MyWay Deluxe Alsancak satışları yakın zamanda başlayacak. Proje Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında konumlandırılıyor.

Alsancak MyWay Deluxe satılık daire!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen Alsancak MyWay Deluxe satılık daire fiyatları bir ay sonra netleşecek. İzmir MyWay Deluxe projesinde ön talep süreci başladı.

MyWay Deluxe iletişim!

Ön taleplerin başladığı MyWay Deluxe projesi 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında bulunuyor. MyWay Deluxe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

MyWay Alsancak Deluxe kentsel dönüşümde örnek olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını belirtti.

MyWay Deluxe'te ön talepler toplanıyor!

İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek MyWay Deluxe projesinde ön talepler toplanıyor. Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında yükselecek projede inşaat çalışmaları henüz başlamadı.

Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi!

Bahçeşehir'de yer alan Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi kapsamında yer alan konutlardan 4 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 674 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Crown Deluxe ödeme planı!

Crown Deluxe ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Babacan Yapı Crown Deluxe projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 258 bin liradan başlıyor

DYO, Alsancak Stadı'nın yeni sponsoru oldu!

Zemin yenileme çalışmaları devam eden Alsancak Stadı'nın yeni sponsoru Yaşar Holding bünyesindeki boya üretim şirketi DYO oldu. Anlaşma gereği tesisin isminin bir yıl boyunca, "DYO Alsancak Stadı" olarak kullanılacak

Crown Deluxe ne zaman teslim!

Crown Deluxe projesi ödeme planı kapsamında firma bünyesinde veya banka kredisi kullanılarak taksitlendirme imkanına yer veriyor. Crown Deluxe ne zaman teslim? yanıtı haberimizde yer alıyor...

Crown Deluxe Konutları!

Crown Deluxe Konutları Babacan Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. Crown Deluxe Bahçeşehir projesinde fiyatlar 1+1 daireler için 184 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Alsancak DeLuxe kimin Haberi

Alsancak DeLuxe kimin

Gözde Grubu Kuşadası'nda gerçekleştirdiği 30 milyon dolarlık dev yatırımla bölgenin en kapsamlı ve donanımlı hastanesini faaliyete geçirdi. Hasta kabul etmeye başlayan Gözde Kuşadası Hastanesi, önümüzdeki dönemde 200 yatak kapasitesine çıkarak hastalara hizmet verecek.


Kuşadası merkezde bulunan Gözde Kuşadası Hastanesi ile sağlık alanında yine önemli bir yatırıma imza attıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 13 bin metrekare kapalı alana ve 100 yatak kapasitesine sahip hastaneyi yeni bir hizmet anlayışı ile faaliyete geçirdiklerini söyledi.


Hastanenin tam donanımlı ameliyathaneleri, son teknolojiye sahip cihazları ve yoğun bakım servisleriyle yalnız Kuşadası halkına değil, aynı zamanda bölgeyi ziyaret edenlere ve turistlerin yanı sıra; yazlıkçılara da hizmet vereceğini hatırlatan Kalı, "Hastanemiz, 4 farklı kitleye hitap edecek şekilde tasarlandı ve hizmete açıldı. Bunlardan ilki...