08 / 05 / 2024

Alsancak Gayrimenkul kimin

Alsancak Gayrimenkul kimin

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Gayrimenkul sektörünün dev isimleri Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak projesi için start verdi.

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

İzmir Konak'ta 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İzmir Konak Alsancak'ta yer alan gayrimenkul satışa sunuluyor. İhale 10 Mayıs'ta yapılacak..

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Konak Alsancak'ta 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı,Konak Alsancak'taki gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhalesi 7 Mart'ta yapılacak gayrimenkulün bedeli 5 milyon 520 bin TL.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

First Class Gayrimenkul bina yönetiminde marka oldu!

İzmir Alsancak'ta 2008 yılında açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul, Bornova, Bayraklı, Gaziemirve Karşıyaka ofisleriyle sektörde aranan marka oldu.

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafiz Güzeltepe ve Harun Güzeltepe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kınalıada, Kınalıada Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Alsancak Gayrimenkul kimin Haberi

Alsancak Gayrimenkul kimin


Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu. 


Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT VE GAYRİMENKUL  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...